Reipin sauna

REIPIN SAUNA

Reipin sauna sijaitsee n. 6 km kuntakeskuksesta etelään (os.Reipintie). Saunarakennuksessa on kaksi saunaa, miehille ja naisille omansa. Lisäksi tiloissa on pieni takkahuone ja pieni kioski, josta voi ostaa mm. virvoitusjuomia. Talvikaudella yleisten saunavuorojen ulkopuolisina päivinä saunoja ja takkahuonetta voi myös varata tilauskäyttöön. Saunaa ei vuokrata kesäkaudella.

Tilaussaunoihin voi tilata pyyhkeet, shampoot ja saippuat, jotka valvoja hankkii sopimuksen mukaan ja laskuttaa tilaajaa suoraan näistä kuluista. Reipissä on talviaikana avantouintimahdollisuus.

Saunan puh. 040 133 5766 (saunan aukioloaikoina)

Yleiset saunavuorot

Yleisillä saunavuoroilla vain käteismaksu

Yleiset saunavuorot kesällä 16.6.-9.8.2020
Tiistai-perjantai 14–20
Lauantai-sunnuntai 14–18

Reipin sauna suljettu 30.8. Elokuun muinaisviikkojen vuoksi!

Tilaussaunat ja takkahuoneen vuokraus

Saunan vuokraaminen yksityiskäyttöön mahdollista vain talvikaudella
Tiistaisin ja torstaisin 15–21
Perjantaisin ja sunnuntaisin klo 7–21

Myös takkahuoneen voi vuokrata yksistään ilman saunojen lämmitystä. Saunavarausten yhteydessä takkatilan käyttö kuuluu samaan hintaan.

Hinnat ja laskutus

Reipin saunatoiminnasta vastaa kolme Pirkkalalaista urheiluseuraa: Pirkkalan Viri, Pirkkalan Jalkapalloklubi ja Pirkkalan Pingviinit. Pirkkalan kunta ei laskuta varauksia, vaan laskun saa saunavalvojalta saunavuoron yhteydessä. Osallistuvaa henkilömäärää ei tarvitse tietää tarkasti varauksen yhteydessä, vaan määrän voi ilmoittaa saunavalvojalle paikan päällä tai etukäteen soittamalla saunan numeroon puh.040 133 5766 (saunan aukioloaikoina).

Saunamaksut muuttuivat 12.8.2019

Saunamaksut ja maksutavat
Reipin saunan varauskalenteri

Tilavaraukset

044 486 1168
tilavaraukset[at]pirkkala.fi

Pirkkalan kunnan vuokrattavien tilojen varauskyselyt

Lisätiedot tiloista: tilavaraukset.pirkkala.fi