Tee tilavaraus

Pirkkalan kunnan tiloja vuokrataan ja annetaan käyttöön monenlaiseen toimintaan myös ulkopuolisille toimijoille; muun muassa yhdistyksille, järjestöille ja urheiluseuroille. Säännöllisistä liikuntavuoroista toimikausittain päättää vapaa-aikapäällikkö ja vuorot haetaan erillisen ohjeen mukaisesti aina keväisin. Yksittäisiä käyttövuoroja kausille on mahdollista saada vakituisten käyttövuorojen myöntämisen jälkeen.

Varattavien tilojen sijainti

Varattavien tilojen sijainti kartalla

Tilavarausjärjestelmä

Kaikki käyttövuorot tallennetaan Timmi-järjestelmään ja varaustilanne on sieltä kaikkien nähtävissä. Kaikki varaukset tehdään kunnan yhteyshenkilöiden kautta, asiakas ei voi itse tehdä tilavaruksia järjestelmään. Vapaana olevat vuorot näkyvät kalenterissa valkoisina. Punaisella, vihreällä ja harmaalla pohjalla olevia tiloja ei voi varata. Tarkemmin tilavarausjärjestelmän toimintaa voi tutustua Timmin käyttönohjeessa.

Tilavarauksen tiedot

Varauksen tekemistä varten tarvitaan seuraavat tiedot

  • Yksityishenkilöt: täysi-ikäisen varaajan nimi, henkilötunnus, kotiosoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.
  • Yhdistykset ja yhteisöt: Virallinen nimi, Y-tunnus/yhdistysrekisterinumero, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero.
  • Asunto Osakeyhtiöt: As Oy:n nimi, osoite ja Y-tunnus/yhdistysrekisterinumero. Jos lasku lähetetään isännöitsijälle tarvitaan lisäksi isännöitsijäyrityksen nimi, osoite ja Y-tunnus.
  • Kun varaajana on yritys, yhdistys tai yhteisö, tarvitaan lisäksi varauksen vastuuhenkilön nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.
  • Yhdistyksen paikkakuntalaisuus, joka määrittelee osan perittävistä tilamaksuista, määritellään rekisteröintipaikkakunnan tai kotipaikkakunnan mukaan.

Asiakas on velvollinen ilmoittamaan asiakastiedoissa tapahtuvista muutoksista viipymättä. Muutokset otetaan huomioon seuraavassa mahdollisessa laskutuksessa.

Varausvahvistus ja perumisilmoitus

Kaikki tehdyt varaukset vahvistetaan sähköpostitse varaajan ilmoittamiin sähköpostiosoitteisiin. Varaukset ovat voimassa varausvahvistusviestin tietojen mukaisesti. Varausmuutoksista lähetetään uusi varausvahvistus ja peruutetuista varauksista perumisilmoitus. Tarkista saamasi vahvistus- tai peruutusviestin tiedot.

Mikäli et ole saanut varausvahvistusta sähkopostitse osoitteesta noreply[a]pirkkala.fi tai haluat muuttaa tai korjata varauksesi tietoja, ota yhteyttä sähköpostitse tilavaraukset[at]pirkkala.fi tai puhelimitse 044 486 1168.

Varattavien tilojen maksut ja peruutukset

Tutustu varattavien tilojen maksuihin

Peruuttamatta jätetyt käyttämättömät vuorot laskutetaan normaalihinnaston mukaisesti. Vuoron peruutus tulee tehdä viimeistään vuoroa edeltävänä päivänä.

Tilojen käyttösäännöt

Kaikkien tiloja käyttävien tulee sitoutua noudattamaan tilojen käyttösääntöjä. Käyttösäännöt toimitetaan varauksen tekijän ilmoittamaan sähköpostiin varausvahvistuksen yhteydessä.

Tietojärjestelmäseloste

Timmin tietosuojaselosteessa on kerrottu missä käytössä Timmi tilavarausjärjestelmä Pirkkalan kunnassa on. Yksityishenkilöiden varauksissa varaajan tulee olla vähintään 18-vuotias.