Ajankohtaista

NUOLIALA-KESKUKSEN LIIKUNTASALIN KÄYTTÄJILLE

Liikuntasalin parkettilattiaan on tullut iltakäytössä isoja mustia jälkiä. Jotta lattia säilyy hyvässä kunnossa kaikille käyttäjille, tulee kaikkien käyttäjien kiinnittää huomiota, että salissa liikutaan vain sisäkäyttöön soveltuvilla kengillä ja jos käytössä on joitain laitteita tms. pitää sellaisen käytöstä sopia erikseen koulun rehtorin Teemu Kerosen kanssa P. 040 806 2376 teemu.keronen[at]pirkkala.fi.

Iltakäytön ulko-ovea ei saa missään tapauksessa teljetä ja jättää auki.

POIKKEUKSIA SÄÄNNÖLLISISSÄ SALIVUOROISSA

Vapaa-aikakeskuksen liikuntasali varattu Pirkkalan joulunavausta varten la 30.11. ja su 1.12. Muut vuorot liikuntasalista on peruttu. Lisätiedot tapahtumasta.

Itsenäisyyspäivän juhlatilaisuus järjestetään Suupanniityn koululla 6.12. Tästä syystä, kaikki vuorot Suupanniityn salissa on peruttu to 5.12. ja pe 6.12.

Vapaa-aikakeskuksen liikuntasali varattu Naistenmatkan koulun joulujuhlaa varten 16.12.-17.12 klo 21 saakka. Muut vuorot liikuntasalista on peruttu.

Koulujen liikuntasalien käyttötauot

Koulujen liikuntasalit ovat varattuina kokonaan koulujen omaan käyttöön:
joulujuhlaviikolla 51 ma-pe 16.-20.12.2019
kevätjuhlaviikolla 21 ma-pe 25.-29.5.2020

Liikuntasalit eivät ole näinä aikoina käytettävissä.

KOULUJEN LOMA-AIKANA VAPAITA VUOROJA TILOISSA

Koulujen ollessa lomilla 21.12.-6.1. liikuntasaleissa ja kokoustiloissa on paljon vapaita aikoja myös päiväsaikaan varattaviksi.

Tilavaraukset

044 486 1168
tilavaraukset[at]pirkkala.fi


Aamuvirkkujen aamuvuorot

Vapaa-aikakeskuksen liikuntasalissa aamun ensimmäinen tunti klo 7–8 on pääsääntöisesti arkisin vapaana. Aamun voi siis aloittaa aktiivisesti vaikka sulkapallokisalla. Myös alle tunnin mittaiset varaukset ovat mahdollisia, varauksen kesto on aina vapaasti valittavissa.

Tilavaraukset

044 486 1168
tilavaraukset[at]pirkkala.fi


Vapaa-aikakeskuksen kokoustilan käyttökatko

Vapaa-aikakeskuksen kokoustila on normaalisti käytössä 29.12.2019 asti. Tästä eteenpäin ei oteta uusia varauksia tilojen käytön uudelleen suunnittelun vuoksi. Lisätietoa kokoustilan käytöstä tulossa myöhemmin, kun suunnitelmat tarkentuvat. (Päivitetty 1.11.2019)


Palauta avaimet vapaa-aikakeskukselle

Aikaisemmilla kausilla käytössä olleet avaimet tulee palauttaa viipymättä vapaa-aikakeskukselle.

Jatkossa kaikki avaimet kaikkiin tiloihin tulee palauttaa vähintään kausittain. Vuorojen vastuuhenkilöt voivat noutaa avaimen omalle vuoroilleen kuittausta vastaan vapaa-aikakeskuksen asiakaspalvelusta. Avaimia annetaan käyttöön korkeintaan yksi per vuoro, jotta avaimia riittäisi kaikille käyttäjille tasapuolisesti.

Tutustu aina tilojen käyttösääntöihin, joissa mm. vastuu avaimista on kerrottu tarkemmin.

Vapaa-aikakeskuksen aukioloajat


ASIAKASPALAUTTEET

Pirkkalan kunnalle voi jättää palautetta internetsivujen palautelomakkeen kautta


Tilavaraukset

044 486 1168
tilavaraukset[at]pirkkala.fi

Pirkkalan kunnan vuokrattavien tilojen varauskyselyt

Lisätiedot tiloista: tilavaraukset.pirkkala.fi