Neuvolat

> Ehkäisy- ja perhesuunnitteluneuvola

> Äitiysneuvola

> Lastenneuvola

Neuvolapalveluissa muutoksia (päivitetty 31.3.2020)

Pirkkalan neuvolapalveluissa supistuksia 23.3.-13.5. välisenä aikana. Turvataksemme terveyskeskuksen kiireellisen toiminnan koronaviruspandemian aikana, joudumme tekemään muutoksia jo varattuihin neuvola-aikoihin ja siirtämään/perumaan kiireettömiä aikoja. Otamme yhteyttä kaikkiin asiakkaisiin puhelimitse!

Äitiys-, ehkäisy- ja perhesuunnitteluneuvolassa terveydenhoitajan vastaanotolla hoidetaan raskaana olevien käynnit (tarpeen mukaan harvennetusti) sekä lääkärin vastaanotolla raskausajan (rv15, rv35) käynnit ja jälkitarkastukset.
Lastenneuvolassa terveydenhoitajan vastaanotolla vauvojen tarkastukset 1-vuotiaaseen asti ja rokotuskäynnit sekä lääkärin vastaanotolla 1kk, 4kk ja 8kk käynnit.

Nämä edellä mainitut käynnit toteutetaan, ellei perheessä ole hengitystieinfektiota tai 2 viikon sisällä tapahtuneita ulkomaanmatkoja.

Mikäli sairastut ethän saavu vastaanotolle, vaan otat yhteyttä neuvolaan puhelimitse ajan perumiseksi!
Toivomme, että neuvolakäynneille saavutaan yksin tai lapsi vain yhden huoltajan kanssa. Jos mahdollista suosittelemme jättämään sisarukset tai muut saattajat kotiin. Toivomme, että saattajina ei toimi ensisijaisesti riskiryhmäläinen.

Tällä hetkellä ehkäisy- ja perhesuunnitteluneuvolan asiakkaille tai lastenneuvolan leikki-ikäisten lasten tarkastuksiin ei anneta aikoja. Poikkeusajan päätyttyä informoimme ajanvarauksen aukeamisesta.

Lisäksi kaikki neuvolan ryhmämuotoiset toiminnat on peruttu 31.5.2020 asti. Tämä tarkoittaa mm. synnytys- ja perhevalmennusta, ryhmäneuvoloita sekä imetyspoliklinikkaa

Neuvolan puhelinajat toteutuvat normaalisti, joten ottakaa herkästi yhteyttä puhelimitse, jos mielessä kysymyksiä tai huolia!

Äitiys-, ehkäisy- ja perhesuunnitteluneuvolan puhelinnumero on 03 565 25202.
Puhelinajat ovat: MA-PE klo 9.00 - 11.00 ja MA-TO klo 14.00 - 15.00.

Lastenneuvolan puhelinnumero on 03-565 25180.
Puhelinajat ovat: MA-PE  klo 8.10 - 10.00 ja MA-TO 13.00 - 15.00.


Pirkkalan neuvolat - Facebook-sivu