Hammashuolto

Tiedote 30.6. klo 10.45: Häiriö puhelinyhteyksissä
Terveyskeskuksen puhelinyhteyksissä on tiistaina 30.6. ilmennyt häiriötä, joka aiheuttaa puhelujen katkeamisia tai puhelu ei yhdisty lainkaan läpi. Ongelma on havaittu terveyskeskuksen kaikissa yksiköissä, myös päivystyksessä. Häiriö vaikuttaa sekä terveyskeskukseen soitettaessa että asiakkaille päin soitoissa. Operaattori selvittää vikaa ja pyrkii korjaamaan sen mahdollisimman pian.

Tiedote 19.5.2020
Kiireetöntä hammashoitoa lisätään vähitellen. Riskiryhmään kuuluvien hoito arvioidaan tapauskohtaisesti. Oikomishoitoa tehdään kiireellisyysjärjestyksessä. Hammashoitolasta otetaan yhteyttä henkilöihin, joiden hoitoaika on jouduttu perumaan. Toistaiseksi ei hammashoitoon voi varata puhelimitse uusia kiireettömiä aikoja. Puhelimitse aikoja voi toistaiseksi varata vain päivystysvastaanotolle.

Oikomishoitoa jatkettu Pirkkalan ja Vesilahden hammashoitoloissa kiireellisyysjärjestyksessä.  Toimenpiteet pyritään toteuttamaan tuottamatta aerosoleja ja kontaktit potilaiden saattajiin pyritään minimoimaan. Osa kiireettömistä ajoista, joudutaan siirtämään syksylle. Jos lapsella on jokin perussairaus, käynnit pitää harkita potilas/perhekohtaisesti.

 

Keskitetty ajanvaraus

ma-to klo 8-15.00, pe klo 8-14
puh. 03 565 25220
Ajanvarauksessa on käytössä takaisinsoittojärjestelmä.

Sähköinen ajanvaraus

Muihin hoitoloihin soitetut puhelut siirtyvät myös keskitettyyn ajanvarausnumeroon, jos niihin ei nopeasti voida vastata.
Jos varatulle vastaanottoajalle ei pääse, se on peruttava viimeistään edellisenä päivänä klo 15 mennessä tai äkillisissä tapauksissa saman päivän aamuna klo 9 mennessä.

Tietoturvasyistä emme vastaa sähköpostitse potilasasioita koskeviin tiedusteluihin.

Potilaalla on mahdollisuus saada tekstiviestimuistutus varatusta ajasta 48 tuntia ennen varattua aikaa.

Aikaa varattaessa kysytään lupaa tekstiviestin lähettämiseen sekä puhelinnumeroa, mihin viestin saa lähettää. Muistutus on potilaalle maksuton lisäpalvelu. Peruuttamattomasta ajanvarauksesta peritään maksu 15 vuotta täyttäneiltä, vaikka muistutus jostain syystä olisi jäänyt tulematta.

Hammashoidon piiriin kuuluu kunnan koko väestö. Ajanvarauksessa pyritään selvittämään tarvittavan hoidon kiireellisyys ja järjestämään hoitoaika sen mukaan.


Hammashoitolat

Terveyskeskuksen hammashoitola
Lentoasemantie 60
33960 Pirkkala

Kirkonkylän hammashoitola
Anian rantatie 97 (Kirkonkylän koulu)
33980 Pirkkala

Pysäköinti Kirkonkylän kivikoulun vasemmassa päädyssä, paikat merkitty keltaisin kyltein.

Sisäänkäynti kivikoulun oikeassa päädyssä lisärakennuksessa.

Yläasteen hammashoitola
Ollikantie 3 (Koulukeskus)
33960 Pirkkala

Ei erikseen merkittyä asiakaspysäköintiä.

Sisäänkänti Ollikantien päädyssä.

Nyman, Sirpa
Vastaava hammashoitaja
Suun terveydenhuolto
050 439 7537
etunimi.sukunimi[at]pirkkala.fi
Lentoasemantie 60
33960 Pirkkala