Hammashuolto

Epidemiatilanteen vuoksi suun terveydenhuollossa supistetaan toimintaa Pirkkalassa ja Vesilahdella maanantaista 23.3.2020 alkaen.
Kiireettömiä aikoja, kuten tarkastuksia, tullaan peruuttamaan. Ilmoitamme potilaille henkilökohtaisesti puhelimitse. Samalla Vesilahden terveysaseman hammashoitolan päivystys loppuu.

23.3.2020 alkaen vesilahtelaisten hammaslääkäripäivystys on arkisin Pirkkalan terveyskeskuksen hammashoitolassa. Iltaisin ja viikonloppuisin päivystys jatkuu normaaliin tapaan Tampereella Acutassa.

Hoidon kiireellisyys arvioidaan puhelimessa tehtävän hoidon tarpeen arvioinnin mukaan. Ota yhteyttä suoraan Pirkkalan hammashoitolaan puhelimitse.

Tiedotamme muista mahdollisista muutoksista, sekä hammashoitoloiden normaalitoiminnan jatkumisen ajankohdasta.  

Peruthan kiireettömän hammashoitoaikasi, jos sinulla on flunssaoireita tai olet ollut lähikontaktissa koronavirusinfektioon sairastuneeseen!

Hammashoitoon ei pidä mennä flunssaisena. Erityisen tärkeää tämä on koronavirusepidemian uhatessa. Peruthan siis kiireettömän hammashoidon aikasi, jos sinulla on edes lieviä flunssaoireita. Aika tulisi perua myös, jos olet ollut lähikontaktissa sellaisen henkilön kanssa, jolla on todettu koronavirusinfektio.
Katso lisätietoja THL:n sivuilta


Hammashoidon piiriin kuuluu kunnan koko väestö. Ajanvarauksessa pyritään selvittämään tarvittavan hoidon kiireellisyys ja järjestämään hoitoaika sen mukaan.

Ajanvaraus

ma-to klo 8-15.00, pe klo 8-14
puh. 03 565 25220

Ajanvaraus on keskitetty numeroon 03 565 25220. Muihin hoitoloihin soitetut puhelut siirtyvät myös tähän numeroon, jos niihin ei nopeasti voida vastata.
Jos varatulle vastaanottoajalle ei pääse, se on peruttava viimeistään edellisenä päivänä klo 15 mennessä tai äkillisissä tapauksissa saman päivän aamuna klo 9 mennessä.

Tietoturvasyistä emme vastaa sähköpostitse potilasasioita koskeviin tiedusteluihin.

Potilaalla on mahdollisuus saada tekstiviestimuistutus varatusta ajasta 48 tuntia ennen varattua aikaa.

Aikaa varattaessa kysytään lupaa tekstiviestin lähettämiseen sekä puhelinnumeroa, mihin viestin saa lähettää. Muistutus on potilaalle maksuton lisäpalvelu. Peruuttamattomasta ajanvarauksesta peritään maksu 15 vuotta täyttäneiltä, vaikka muistutus jostain syystä olisi jäänyt tulematta.


Hammashoitolat

Terveyskeskuksen hammashoitola
Lentoasemantie 60
33960 Pirkkala

Kirkonkylän hammashoitola
Anian rantatie 97 (Kirkonkylän koulu)
33980 Pirkkala

Pysäköinti Kirkonkylän kivikoulun vasemmassa päädyssä, paikat merkitty keltaisin kyltein.

Sisäänkäynti kivikoulun oikeassa päädyssä lisärakennuksessa.

Yläasteen hammashoitola
Ollikantie 3 (Koulukeskus)
33960 Pirkkala

Ei erikseen merkittyä asiakaspysäköintiä.

Sisäänkänti Ollikantien päädyssä.

Nyman, Sirpa
Vastaava hammashoitaja
Suun terveydenhuolto
050 439 7537
etunimi.sukunimi[at]pirkkala.fi
Lentoasemantie 60
33960 Pirkkala