Sähköinen ajanvaraus

> Tästä sähköiseen ajanvaraukseen

Sähköisen ajanvarauksen kautta voit varata ajan sekä tarkistaa ja perua sähköisesti varattuja aikoja. Ajan varattuasi saat sähköpostiin/tekstiviestillä varausvahvistuksen.
 

Ajanvaraus sähköisesti vain osaan palveluista

Osa ajanvarauksista perustuu puhelimessa tehtyyn hoidon tarpeen arvioon, eikä niihin voi siksi varata aikaa sähköisesti. Sähköisen ajanvarauksen kautta voit varata aikoja:

- Lääkärille korvien jälkitarkastukseen

- Sairaanhoitajalle korvahuuhteluun, ompeleiden/hakasten poistoon tai rokotukselle.

- Suun terveydenhuoltoon koululaisten 1 lk:n ja 5 lk:n hammastarkastuksiin, alle 18-vuotiaiden hammastarkastukseen ja aikuisten hammaskiven poistoon.

- Fysioterapeutin vastaanotolle ja apuvälinearvioon.

- Kouluterveydenhuoltoon terveydenhoitajan- tai lääkärintarkastuksiin.

- Lastenneuvolaan 1v, 2v, 3v, 4v ja 5v -neuvolaan. Lastenneuvolan lääkärin tarkastuksiin (4 kk, 18 kk ja 4v).

- Ehkäisy- ja perhesuunnitteluneuvolaan ehkäisyn aloitus -käynnille tai raskauden suunnittelu -käynnille.


Kaikkia vastaanottoaikoja ei ole tarjolla ajanvarauspalvelussa. Jos vastaanottoaikoja ei ole saatavilla tai et löydä sopivaa aikaa, ota yhteyttä toimipisteen ajanvarausnumeroon.

Huomio! Sähköinen ajanvarausjärjestelmän uudistumisen vuoksi synnytysvalmennukseen ilmoittautuminen ei onnistu helmi-maaliskuulle sähköisesti. Jos siis olet ilmoittautumassa helmi-maaliskuulla synnytysvalmennukseen, soita äitiysneuvolan puhelinajalla (ma-to klo 9-11 ja 14-15, pe 9-11 p. 03 565 25202) niin terveydenhoitaja voi varata ajan. Jos teille sattuu lähiaikoina neuvolakäyntiä, voi asian hoitaa myös oman käynnin yhteydessä.