Ajankohtaista

Joustavasti yhteys terveyskeskukseen sähköisen yhteydenottopyynnön kautta:

> Sähköinen yhteydenottopyyntö


Hoitotarvikejakelu on suljettuna 16.-29.9.2019
Tarviketilausten ja kotiinkuljetuksen puhelinnumeroissa on sulkuaikana muutoksia,
katso tarkemmat tiedot täältä
 


Ilmoittautumistoimisto on muuttanut ja saanut uuden ilmeen
Terveyskeskuksessa on tehty tilamuutoksia, joiden avulla on saatu lisättyä vastaanottotilojen määrää. Lääkärin vastaanoton ilmoittautumistoimisto siirrettiin muutosten yhteydessä poliklinikan käytävältä D-sisäänkäynnin viereen.
Uudessa ilmoittautumistoimistossa ilmoittautuvat kaikki ajanvarausvastaanotolle saapuvat sekä esimerkiksi reseptiään uusimaan tulevat asiakkaat.


Erikoissairaanhoidon palvelusetelit saavat kiitosta
Pirkkalan ja Vesilahden yhteistoiminta-alue oli mukana palveluseteliselvityksessä, jossa kartoitettiin asiakkaiden sekä lähettävien ja vastaanottavien lääkäreiden kokemuksia palvelusetelien käytöstä. Asiakkaat, kunnat ja palveluntuottajat kokevat erikoissairaanhoidon palvelusetelin hyvänä ratkaisuna.
Lue lisää täältä
 


Mielikin syyskauden toiminta starttaa maanantaina 2.9.
Pirkkalan terveyskeskuksen ja Mielen ry:n Rasihovin luotsaama Mielikki käynnistyy kesätauon jälkeen maanantaina 2.9. Mielikissä perehdytään hyvinvointia tukeviin aiheisiin, jaetaan vertaistukea ja tavataan mukavia ihmisiä. Mielikin tapaamisiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja toiminta on ilmaista. Kokoonnumme aina maanantaisin klo 12 Hyvän Mielen Keskuksessa osoitteessa Suupantie 2. Olet lämpimästi tervetullut yksin tai ystävän kanssa! Lisätietoja ja syksyn tapaamisten teemat

 Arkeen Voimaa -itsehoidon ryhmään ilmoittautuminen on alkanut
Hankaloittaako arkeasi yksinäisyys, mielialan lasku, pitkäaikaissairaus tai työttömyys?
Ryhmästä saat tukea sairauden oireiden hallintaan ja arjen sujuvuuteen.
Katso lisätiedot ja ilmoittaudu tästä
 


Vauvojen leikkipajat käynnistyvät
Kertaluontoisissa pajoissa 6 vk - 3 kk -ikäiset vauvat ja heidän vanhempansa pääsevät tutustumaan miten jo pienten vauvojen kanssa voi leikkiä.
Katso lastenneuvolan sivulta syksyn leikkipajojen ajankohdat ja ilmoittaudu mukaan!


Muutoksia äitiys- ja perhesuunnitteluneuvolan puhelinnumerossa ja puhelinajassa
1.7.2019 alkaen tavoitat äitiys- ja perhesuunnitteluneuvolan terveydenhoitajat yhdestä puhelinnumerosta 03 565 25202.

Äitiys- ja perhesuunnitteluneuvolan puhelinajat ovat :
ma-pe klo 9.00 - 11.00
ma-to klo 14.00 - 15.00
Terveyskeskukselle hyvää palautetta asiakastyytyväisyyskyselyssä
Pirkkalan terveyskeskus toteuttaa tablet-laitteilla toimivia asiakaskyselyitä ja jatkuvaa asiakaskokemuksen mittaamista, jonka avulla saamme arvokasta tietoa asiakastyytyväisyydestä. Asiakkaalla on mahdollisuus antaa arvio kokemastaan palvelusta painamalla kyselylaitteesta sitä palautenappia joka parhaiten vastaa hänen kokemustaan palvelusta. Tulosraportit päivittyvät automaattisesti viimeisen 30 päivän ajalta. Tuloksissa on mukana myös Vesilahden terveysaseman asiakastyytyväisyyspalaute. 


Chat-palvelun kautta saat neuvoja terveyteen liittyvissä kysymyksissä
Pirkkalan terveyspalvelujen sivuilla on otettu käyttöön chat-palvelu, jossa sairaanhoitajat vastaavat chatin kautta tuleviin kysymyksiin arkisin klo 9-15.

Chat-palvelu mahdollistaa ajanvarauksettoman terveysneuvonnan ja terveydenhuollon palveluohjauksen. Chatin kautta voi kysyä yleisluontoisia terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä kysymyksiä, sekä saada tietoa Pirkkalan yhteistoiminta-alueen tarjoamista terveyspalveluista. Chatissa ei käytetä henkilötietoja, eikä sitä kautta voi varata aikaa terveyskeskukseen. Esimerkiksi laboratorio-vastauksia tai reseptien uusimista ei chatin kautta ole mahdollista tehdä vaan oikea paikka on sähköinen yhteydenottopyyntö.

Chat-palvelu ponnahtaa näytön alareunaan terveyspalvelujen omilta sivuilta. Palveluaikojen ulkopuolella tai chatin ollessa hetkellisesti suljettu asiakaskäyntien takia, voit lähettää kysymyksesi ja jättää sähköpostiosoitteesi niin saat vastauksen siihen.
 

 

Sairaanhoitajan käyntimaksu

Hoitotakuu: Pirkkalan terveyskeskuksen kiireettömän hoidon jonotiedote

Terveyskeskuksen/terveysaseman valinnanvapaus

Tampereen kaupunkiseudun terveysasemat

Sähköinen ajanvaraus 

Naisten joukkotarkastukset

Asiakasmaksut