Ajankohtaista

> Katso täältä kaikki tärkeät puhelinnumerot ja koronavirusepidemian aiheuttamat muutokset terveyspalvelujen toimintaan


Hoitajien puhelinajan takaisinsoittopalvelu on pois käytöstä 3.-7.8.2020
Ellet saa puhelimitse yhteyttä hoitajaan, yritä soittaa uudelleen hetken päästä.


Terveyskeskuksen Covid-näytteenottopaikan sijainti on muuttunut
Uusi drive-in näytteenottopiste sijaitsee terveyskeskuksen edessä olevalla kevyen liikenteen väylällä. Lentoasemantieltä tullessa terveyskeskuksen etupihalle, käännytään heti vasemmalle kylttien opastamaan sijaintiin. Näytteenoton jälkeen poistutaan ajamalla suoraan eteenpäin. Tie on yksisuuntainen, näytteenottoon ajaminen Kirveskujan kautta on kielletty.

Näytteenottoon tullaan puhelimessa annetun ajan mukaisesti.


Koronaan liittyvissä kysymyksissä olethan yhteydessä Pirkkalan terveyspalvelujen koronavirus-neuvontapuhelimeen

Puh. 050 3133 682
ma-pe klo 8-16
 


Lastenneuvolan puhelinnumero ja puhelinaika muuttuvat 10.8.2020 alkaen
Jatkossa tavoitat oman terveydenhoitajan omasta numerosta. Katso lisätiedot lastenneuvolan sivuilta


Ota yhteyttä terveyspalveluihin, jos tarvitset hoitoa tai ohjausta terveysasioissa
Hoitotapa arvioidaan aina tapauskohtaisesti. Kaikilta potilailta kysytään, onko hengitystieoireita. Tämä ei vaikuta hoidon saamiseen, vaan auttaa ohjaamaan potilaan oikeaan paikkaan. Mikäli sairastut hengitystieinfektioon, ethän saavu terveysasemalle, vaan otat yhteyttä puhelimitse ajan uudelleen järjestelemiseksi! Käynneille saavutaan yksin tai vain yhden saattajan kanssa.
> Päivystys
> Lääkärin tai hoitajan vastaanotto
 


Terveyskeskuksen puhelinyhteyksissä on ollut ajoittaisia häiriöitä
Häiriö vaikuttaa mm. hoitajien puhelinaikoihin. Häiriön ollessa päällä hoitajien takaisinsoittopalveluun tehdyt soittopyynnöt eivät välttämättä kirjaudu järjestelmään. Jos olet jättänyt soittopyynnön etkä ole saanut takaisinsoittoa iltapäivään mennessä, ole uudelleen yhteydessä terveyskeskukseen.


Mielenterveyspalveluiden syyskauden liikuntaryhmät käynnistyvät elo-syyskuussa
Kohota ja ylläpidä psyykkistä hyvinvointia liikunnan avulla! Ryhmien ohjelman ja lisätiedot ilmoittautumisesta löydät esitteistä:
Hyvän mielen jumppa

Hyvän mielen palloilu


Terveyskeskussairaalan ohjeet vierailijoille
Pirkkalan terveyskeskussairaalassa on otettu käyttöön ohjeistukset omaisten vierailuun liittyen. Omaisten tulee sopia vierailuista aina ennakkoon hoitohenkilökunnan kanssa puhelimitse puh. 03 5652 5259. Katso koko tiedote täältä.
 


Ota yhteyttä mielenterveys- ja päihdetiimiin sähköisen yhteydenottolomakkeen kautta
Onko sinulla huolia tai mietityttääkö jokin omaan tai läheisesi tilanteeseen liittyen? Onko mielialassasi tai jaksamisessasi muutoksia, huolettaako oma tai läheisen päihteidenkäyttö? Toivoisitko keskusteluapua? Jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella. Mietitään yhdessä mikä tuki olisi sinulle sopivin. Palvelu on tarkoitettu 18-vuotta täyttäneille.

Pirkkalan mielenterveys- ja päihdetiimin työntekijä ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse niin pian kuin mahdollista, viimeistään 1-3 arkipäivän sisällä.


Allergialääkereseptien uusinnat sähköisen ajanvarauksen kautta
Siitepölykauden alkaessa on hyvä tarkistaa allergialääkkeiden riittävyys. Voit uudistaa käytössäsi olevien allergialääkkeiden reseptit sähköisen ajanvarauksen kautta. Allergialääkereseptin uudistamispyynnön jälkeen lääkäri tekee sähköisen reseptin ja lääke on noudettavissa viimeistään kahdeksan päivän kuluessa apteekista.
 


Vastaathan tuntemattomaan numeroon, soitto voi tulla terveyskeskuksesta
Epidemia-aikana lääkärit ja hoitajat ovat paljon yhteydessä potilaisiin puhelimitse. Tällöin puhelu voi tulla tuntemattomasta numerosta. Viestin tavoittamiseksi vastaathan puheluun.
 


> Katso täältä kaikki tärkeät puhelinnumerot ja koronavirusepidemian aiheuttamat muutokset terveyspalvelujen toimintaan