Ajankohtaista

Verkko- ja puhelinyhteyksissä häiriöitä
Pirkkalassa verkko- ja puhelinyhteyksissä 11.11.2019 ilmennyt ongelma on suurimmaksi osaksi korjattu, mutta terveyskeskuksessa häiriötä saattaa ilmetä vielä hoitajien puhelinaikoihin ja takaisinsoittojärjestelmään liittyen. Ongelma pyritään selvittämään pikaisesti.
 


Terveyskeskuksen kirjepostin jakelussa muutoksia postin työtaistelun aikana
Postin mahdollisesti alkava työtaistelu vaikuttaa Pirkkalan terveyskeskuksen asiakaspostin kulkuun. Potilaille normaalisti postitettavat asiakirjat, kuten lähetteet ja maksusitoumukset ovat noudettavissa terveyskeskuksesta. Asiakirjat voi noutaa kahdeksan päivän kuluttua asioinnista tai lääkärin/hoitajan kanssa erillisesti sovitun mukaisesti terveyskeskuksen ajanvarausvastaanoton ilmoittautumistoimistosta sen aukioloaikoina:

Maanantaisin klo 8–16.30
Tiistaisin ja torstaisin klo 8–15.30
Keskiviikkoisin klo 8–13.45
Perjantaisin klo 8-15


Influenssarokotukset alkavat marraskuussa
Pirkkalan terveyskeskuksessa annetaan influenssarokotuksia lauantaina 23.11. klo 10-15 ja lauantaina 30.11. klo 10-15, jolloin voi tulla rokotettavaksi ilman ajanvarausta.
Riskiryhmään kuuluvat saavat influenssarokotuksen maksutta.
Katso tarkemmat tiedot täältä

Neuvolan influenssarokotuspäivät ovat:
ke 27.11.2019 klo 14-18
ti 3.12.2019  klo 14-18
ke 11.12.2019  klo 14-18
ke 15.1.2020  klo 14-18


Pirkkalan kunta kartoittaa päihdeasenteita kyselyllä
Pirkkalan kunta kartoittaa kyselyllä yhdessä muiden Pirkanmaalaisten kuntien kanssa kuntalaisten näkemyksiä alkoholiiin, huumeisiin, tupakkaan ja rahapeleihin sekä mielipiteitä ja ideoita päihdehaittojen vähentämisen keinoista.
Katso tarkemmat tiedot ja linkki kyselyyn tästä


Terveyskeskuksen päivystyksen remontti
Päivystystä remontoidaan ajalla 14.10.-5.12.2019. Tämä saattaa aiheuttaa melu- ja pölyhaittaa päivystyksen tiloissa. Päivystysvastaanotto toimii normaaliin tapaan. Remontin aikana tulee välttää läpikulkua päivystyksen aulan läpi. Pääsisäänkäynti B on tarkoitettu vain päivystyspotilaille. Ajanvarausvastaanotolle tulevia asiakkaita ohjataan käyttämään ajanvarausvastaanoton omaa D-sisäänkäyntiä ja sen lähistöllä olevia parkkipaikkoja.  Pahoittelemme remontista aiheutuvaa häiriötä.     


Onko jäykkäkouristusrokotuksesi ajan tasalla?
Saat maksuttoman rokotuksen terveyskeskuksesta.   
> Rokotukset


Joustavasti yhteys terveyskeskukseen sähköisen yhteydenottopyynnön kautta:

> Sähköinen yhteydenottopyyntö


Tays Keskussairaalan sähköinen opaskartta on avattu

Tays Keskussairaalan alueelle on valmistunut sähköinen opaskartta, jota voi käyttää omalla älypuhelimella tai tietokoneella, ja opaskartta löytyy myös sairaalan kosketusinfonäytöiltä. Opaskartta on selainpohjainen, joten sen käyttöä varten ei tarvitse ladata älylaitteisiin erillistä sovellusta. Kartta mahdollistaa oman sijainnin paikantamisen sairaala-alueella, kun puhelimen sijaintitoiminto on kytketty päälle. Karttaan pääsee osoitteesta tays.fi/kartta


Kouluterveydenhuollon tiedote tuleville esikoululaisille
Tiedote kouluterveydenhuollon palveluista on katsottavissa täällä
 


Ilmoittautumistoimisto on muuttanut ja saanut uuden ilmeen
Terveyskeskuksessa on tehty tilamuutoksia, joiden avulla on saatu lisättyä vastaanottotilojen määrää. Lääkärin vastaanoton ilmoittautumistoimisto siirrettiin muutosten yhteydessä poliklinikan käytävältä D-sisäänkäynnin viereen.
Uudessa ilmoittautumistoimistossa ilmoittautuvat kaikki ajanvarausvastaanotolle saapuvat sekä esimerkiksi reseptiään uusimaan tulevat asiakkaat.Terveyskeskukselle hyvää palautetta asiakastyytyväisyyskyselyssä
Pirkkalan terveyskeskus toteuttaa tablet-laitteilla toimivia asiakaskyselyitä ja jatkuvaa asiakaskokemuksen mittaamista, jonka avulla saamme arvokasta tietoa asiakastyytyväisyydestä. Asiakkaalla on mahdollisuus antaa arvio kokemastaan palvelusta painamalla kyselylaitteesta sitä palautenappia joka parhaiten vastaa hänen kokemustaan palvelusta. Tulosraportit päivittyvät automaattisesti viimeisen 30 päivän ajalta. Tuloksissa on mukana myös Vesilahden terveysaseman asiakastyytyväisyyspalaute. 


Chat-palvelun kautta saat neuvoja terveyteen liittyvissä kysymyksissä
Pirkkalan terveyspalvelujen sivuilla on otettu käyttöön chat-palvelu, jossa sairaanhoitajat vastaavat chatin kautta tuleviin kysymyksiin arkisin klo 9-15.

Chat-palvelu mahdollistaa ajanvarauksettoman terveysneuvonnan ja terveydenhuollon palveluohjauksen. Chatin kautta voi kysyä yleisluontoisia terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä kysymyksiä, sekä saada tietoa Pirkkalan yhteistoiminta-alueen tarjoamista terveyspalveluista. Chatissa ei käytetä henkilötietoja, eikä sitä kautta voi varata aikaa terveyskeskukseen. Esimerkiksi laboratorio-vastauksia tai reseptien uusimista ei chatin kautta ole mahdollista tehdä vaan oikea paikka on sähköinen yhteydenottopyyntö.

Chat-palvelu ponnahtaa näytön alareunaan terveyspalvelujen omilta sivuilta. Palveluaikojen ulkopuolella tai chatin ollessa hetkellisesti suljettu asiakaskäyntien takia, voit lähettää kysymyksesi ja jättää sähköpostiosoitteesi niin saat vastauksen siihen.
 
 

Sairaanhoitajan käyntimaksu

Hoitotakuu: Pirkkalan terveyskeskuksen kiireettömän hoidon jonotiedote

Terveyskeskuksen/terveysaseman valinnanvapaus

Tampereen kaupunkiseudun terveysasemat

Sähköinen ajanvaraus 

Naisten joukkotarkastukset

Asiakasmaksut