Musiikki- ja kulttuuritoiminta


SUMMER BOOM -musiikkitapahtuma

Summer Boom levittäytyy Keskusurheilukentälle lauantaina 8. elokuuta ja kutsuu kaikki kuntalaiset mukaan kesäiseen musiikkitapahtumaan. Pakkaa piknik-kori täyteen ja tule koko perheen voimin viettämään aikaa yhdessä hyvän musiikin merkeissä.

Tulevan tapahtuman artistit julkaistaan kesäkuun ensimmäisellä viikolla. Seuraa ilmoittelua kunnan some-kanavissa ja saat selville kenen tahdissa Summer Boom -ilta tänä vuonna vietetään. Heinäkuun aikana järjestetään myös arvonta, jonka voittaja saa palkinnoksi upean piknik-korin koko Boom-porukalleen!

Huomioithan, että tapahtuma on päihteetön.

BOOM-UP

Summer Boom -tapahtumaan valmistaudutaan heinäkuun pop up-lauantaissa Suupantorin Akvaariossa.

Piipahda pyöräyttämässä onnenpyörää, pelaamassa lautapelejä, värittämään katuliiduilla tai osallistumassa arvontaan. Joka päivä arvonnan pääpalkintona on Summer Boom-tapahtumakassi! BOOM-UPin aikana pääsee myös ehdottamaan esiintyjiä vuodelle 2021

la 25.7. klo 14-18
la 1.8. klo 14-18

Aiempina vuosina pääesiintyjinä on nähty Diandra (2015), Abreu (2016), Anna Puu (2017), Jukka Poika (2018) sekä Kasmir (2019). 


#KultTour365 - Pirkanmaan nuorten kulttuuria

KultTour - Pirkanmaan nuorten kulttuuriviikkoja on vietetty marraskuussa yli 10 vuoden ajan. Toiminta laajenee jatkossa ympärivuotiseksi #KultTour365 ja huipentuu jatkossakin marraskuun kulttuuriviikkoihin. #KultTour365 kokonaisuutta tuottaa Pirkanmaan Kulttuurisen Nuorisotyön verkosto. Verkosto tekee kulttuurikasvatusta Pirkanmaan alueella. Verkosto edistää nuorten itsensä tekemää -ja nuorille suunnattua kulttuuritoimintaa. Verkostontyön tärkeimpinä tavoitteina on tarjota nuorille mahdollisuuksia tehdä, nähdä ja kokea monipuolisesti kulttuuria kuntarajoista huolimatta. 

KultTour -Pirkanmaan nuorten kulttuuriviikot näkyvät Pirkkalassa tapahtumina, esityksinä ja kursseina. Pirkkalassa toimintoja järjestävät nuorisopalveluiden lisäksi kirjastopalvelut, kulttuuripalvelut, liikuntapalvelut sekä Pirkanopisto.

Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteriin pääsee tutustumaan www.kulttour.fi -sivuilla. Kalenteri on suunnattu 13-17 -vuotiaille ja sisältö on nuorille sopivaa sekä päihteetöntä.
Kalenteriin ilmoittaminen on maksutonta toimijoille.

Instagram: @kult_tour
Facebook: KultTour

KultTour-kokonaisuuden koordinoinnista Pirkkalassa vastaa nuoriso- ja kulttuuriohjaaja.


Nuori Kulttuuri

Tämä maksuton tapahtuma antaa 10-20-vuotiaiden harrastajaryhmien mahdollisuuden
saada katselumuksessa alan ammattilaisista koostuvalta raadilta kirjallista palautetta esityksestään.
Pirkanmaan aluetapahtuma järjestetään keväisin. Teema ja aluetapahtuman järjestyspaikkakunta vaihtelee vuosittain.
Valtakunnalliseen Nuori kulttuuri-tapahtumaan lähetettävät ryhmät valitsee ammattilaisista koostuva raati.Tapahtuma on luonteeltaan katselmus, jossa nuoret voivat tuoda omaa luovuuttaan esille, esiintyä ja kohdata toisiaan. Jokainen tapahtumaan osallistuva ryhmä saa palautteen alan ammattilaisista koostuvalta raadilta ja osa ryhmistä pääsee edustamaan Pirkanmaata valtakunnalliseen tapahtumaan.


MOVES 2020 - PIRKANMAAN ALUETAPAHTUMA 15.-16.2.2020

Moves 2020 on tanssikatselmus, ei tanssikilpailu. Tapahtuma tukee nuorten tanssiharrastusta tarjoamalla esiintymiselle ja harrastuksen kehittymiselle mahdollisuuden ammattilaisraadin palautteen myötä.

Aluetapahtuman raati valitsee osallistuvista ryhmistä kokonaisvaltaisesti ja monipuolisesti tanssitaidetta edustavan joukon ryhmiä edustamaan omaa aluettaan valtakunnalliselle festarille.

Valtakunnallinen tapahtuma, SottiisiMoves, järjestetään Tampereella kesäkuussa. 

NUORI KULTTUURI

Nuori Kulttuuri -toiminta kannustaa ja tukee lasten ja nuorten monipuolista harrastamista kulttuurin eri aloilla.
Nuori Kulttuuri on kulttuurisen nuorisotyön muoto, jolla voidaan rohkaista, ja innostaa nuoria kulttuurisiin harrastuksiin asuinpaikasta, koulutuksesta, etnisestä, kielellisestä tai sosioekonomisesta taustasta riippumatta.

Toimintaa hallinnoi Suomen Nuorisoseurat.  


Bänditila

Nuorisotila Nastasta löytyy treenitila soittimineen
sekä studiotila musiikin tekemistä ja äänittämistä varten.

Bänditilan varaus- ja hintatiedot.

Riskala, Anni
Nuoriso- ja kulttuuriohjaaja
Hyvinvointia edistävät palvelut, Nuorisopalvelut
050 394 2422
anni.riskala[at]pirkkala.fi