Leirit ja retket

Nuorisopalvelut järjestävät leirejä ja retkiä pääsääntöisesti lasten ja nuorten loma-aikoina.

Leirit

Kesäleirit on tarkoitettu 3.-6.-luokkalaisille lapsille. Leireillä on ohjelmassa mukavaa kesätekemistä mm. uimista, saunomista, askartelua, pelejä ja leikkejä. Kesäleirejä järjestetään perinteisesti 1-2 leiriä/kesä. Syys/talviloman yönylileiri on taas suunnattu 7.-luokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille (alle 18-vuotiaille).

Retket

Vuoden aikana järjestetään omatoimisille nuorille suunnattuja retkiä. Kevättalven lasketteluretkellä on usein matkustettu Himokselle tai Tahkolle. Kesän retkikohteet vaihtelevat vuosittain aina Powerparkista Linnanmäkeen nuorten kiinnostuksen kohteiden mukaan. Syksyinen splättisretkipäivä vietetään tuttuun tapaan Hämeenkyrön Lavajärvellä.

Ajankohtaista nyt

Splättisretki

15.9. järjestetään splättisretki Hämeenkyrön Lavajärven leirikeskukseen. Lähtö klo 9.00 Vapaa-aikakeskukselta ja paluu n. klo 19.30. Päivän aikana ehdimme pelailemaan useita värikuulapelejä. Retki on suunnattu 7.-luokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille. Hinta 40€ (sis. varusteet, värikuulat, ruoan, kuljetuksen ja vakuutuksen). Ilmoittautuminen Hellewissä 13.8.-9.9.2018.

Lisätiedot: Anna, p. 050 301 6131, anna.heickell(at)pirkkala.fi

Syyslomaleiri

Vietä syysloma kivan tekemisen merkeissä ja tule mukaan syysloman leirille leirikeskus Marttiseen Virroille. Leiri on suunnattu 7.-luokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille (alle 18-v). Leiri alkaa maanantaina 15.10. ja päättyy keskiviikkona 17.10. Hinta 65€/nuori (sis. ohjelman, ruokailun, vakuutuksen ja matkat). Ohjelmassa mm. ulkoilua, käsillä tekemistä, itsensä haastamista sekä yhdessäoloa. Ilmoittautuminen Hellewissä 13.8.-23.9.2018.

Lisätiedot: Sanni, p. 050 351 6519, sanni.karjalainen(at)pirkkala.fi