Blogi

Juhlavuoden jutuissa mukana.

Nuorisotila Nastan tilatoimikunnan nuoret tuottavat juhlavuoden kunniaksi videoita Pirkkalan kunnan youtube-kanavalle ympäri vuotta.
Alkuvuodesta videomateriaalia on syntynyt mm. vanhojen tansseista ja Nuorisotila Nastan naistenpäivän tapahtumasta.

Nuorisopalvelut näkyvät Suomi 100 -juhlavuodessa myös graffittityöpajojen muodossa.
Kesäkuun alussa nuoret maalaavat tapahtumakylän kontin seinän graffititaiteilija Tare Brushin johdolla.

Nuorisopalveluiden kesä tulee aina tohinalla ja eihän kesäkuuta voisikaan aloittaa ilman kesän starttaavaa Summer Boom -tapahtumaa, kesäleirejä ja retkiä. Niistä myöhemmin lisää.

Nuoriso-ohjaaja Anni 

Nuorisopalveluiden kesä ja kärpäset.

24-8-2015

Kesäkuun aloitti Linnanmäen retki perheille. Matkaan lähti kaksi bussillista iloisia huvipuistolaisia.

Ensimmäisen viikon päätteeksi Summer Boom -tapahtuma, mikä keräsi ennätysyleisön, reilut 1000 kävijää. Kaveri Special -yhtye aloitti tapahtuman iltapäivällä letkeällä menolla. Tämän jälkeen siirryttiin ihastelemaan Streetdance-ryhmä Sievan esitystä monitoimisaliin. Sulavaa tanssityyliä pääsivät kokeilemaan myös kaikki paikalla olleet.Paikkakuntalainen Gunnari Syndrooma laittoi sukat pyörimään jaloissa rock-soitannalla ja illan kruunasi eittämättä tapahtuman pääesiintyjä Diandra.

Juhannusta edeltävät viikot leireiltiin
alakouluikäisten kanssa Ruoveden Tuuhosella
ja Virtain Marttisessa.
Tuuhosella sukellettiin 3.-4.luokkalaisten kanssa sirkuksen ja taikuuden maailmaan. Leirillä vierailivat sirkuksen ammattilaiset opastamassa erilaisia sirkustekniikoita ja Taikuri Timo Tiikkaisen johdolla päästiin taikurikouluun. Marttisissa keskityttii 5.-6.luokkkalaisten kanssa seikkailuun ja toimintaan.Boulderointi-seinä, sumopaini ja sillalta laskeutuminen olivat monen leiriläisen kohokohtia. Molempien leirien kestosuosikki taitaa edelleen kuitenkin olla saunominen rantasaunassa ja nuotiomakkara.

Retkillä jatkettiin juhannushuilin jälkeen. Porukalla suunnattiin vielä Flow-parkkiin ja Ähtärin eläinpuistoon sekä Muumimaailmaan.

Heinäkuu höntsyiltiin kerran viikossa. Nastaa pitivät auki Jouni, Veera ja Tiina, muun porukan lomaillessa.

Nuoriso-ohjaaja Anni

Kesä tulee kohisten.

19-5-2015

Nuorisopalveluiden toimistolla ovat kesän toiminnan valmistelut kovassa käynnissä. Kesän toiminnan on aloittanut meneillään oleva nuorten liikuntaviikko, 18.- 21.5. Maanantaina päästiin kokeilemaan park kouria ja streetdancea, tiistaina aloitetaan koko kesän kestävät katukorishöntsyt (tiistaisin), keskiviikkona tutustutaan uuteen frisbeegolfrataan ja torstaina viikko päätetään tenniksellä ja puistojumpalla.

Summer Boom -tapahtuma jylähtää perjantaina 5.6.2015 klo 16- Keskusurheilukentällä. Paikalle kannattaa tulla, sillä lavalla nähdään Kaveri Special, Street dance-ryhmä Sieva, Gunnari-syndrooma sekä Diandra.

Kesän retket ja leirit ajoittuvat kesäkuulle. Perheille ja omatoimisille nuorille suunnatut retket suunnataan Linnanmäelle, Flow Parkiin/Ähtäriin sekä Muumimaailmaan. Alakoululaisten leirit vietetään Ruoveden Tuuhosella sirkustellen ja Virroilla Marttisessa toiminta-teemalla.

Toivottavasti nähdään kesän tohinoissa!

Nuoriso-ohjaajat

Ystävänpäivän boogie vapaa-aikakeskuksella!

15-2-2015

Ystävänpäivänä vapaa-aikakeskuksella oli paljon tekemistä. Nastan puolella oli selfie-seinää, vohvelinpaistoa ja kavereiden kanssa oleskelua. Oli tosi hyvä tunnelma ja tuli myös lauleltua paljon. Myös liikuntatalolla oli hyvä fiilis. Siellä oli rullaluistelu disko, jotka järjestivät Tampereen Roller Derby ry.

Liikuntasalin puolelle Roller derby joukkueesta oli ihmisiä avustamassa innokkaita rullailijoita. He auttoivat etsimään oikeat koot rullaluistimille, kypärille ja muille suojille. Ammattilaiset opettivat tarvittaessa myös rullaluistelemaan.

Paikalla oli aika paljon ihmisiä. Kaikki eivät välttämättä luistelleet, vaan osa tyytyi vain katselemaan. Joillekin riitti pikainen kokeilu, toisten viihtyessä rullien päällä pidempään. Taustalla soiva discomusa innosti jaksamaan.

Nastan toimikunta oli iloisin mielin mukana auttamassa.

Tilatoimikuntalaiset

Tilatoimikunnan kausi starttaa nyt!

8-12-2014

Uusi tilatoimikunta kokoontui pitämään ensimmäistä virallista kokoustaan 4.12.
Paikalle pääsi 11 tilatoimikuntalaista. Porukalla tutustuttiin ja mietittiin tulevaa kautta.
Ideoita lenteli ja alkuun päästiin jouluteemalla.  Loppuvuodelle järkätään joulujuhla Nuorisotila Nastaan 19.12.
Häppeninkiä on luvassa Nasta-illan aikana, joten be there!

Ensi vuodelle olisi tulossa ainakin vappujuhlaa, Summer Boomia ja skateparkin avajaisia.

Tästä on hyvä jatkaa, kun intoa on kuin pienessä pitäjässä.

Nuoriso-ohjaaja Anni