Liikuntatilat, vapaa-aikakeskus

Liikuntasali 1200m²

Vapaa-aikakeskuksessa on iso liikuntasali, joka on jaettavissa väliverhoilla kolmeen osaan. Kaikki osat ovat keskenään samankokoisia. Jakamattomana salin koko on 1200 m². Koko salin koko on n. 27m x 43m katsomoiden ollessa kiinni. Siirtokatsomossa on 260 istumapaikkaa ja seisomapaikkoja on noin 100. Salin lattia on parkettia.

Vapaa-aikakeskuksen liikuntasalin varauskalenteri

Salin jokaisessa osiossa voi pelata mm. sulkapalloa, lentopalloa, salibandya, koripalloa, käsipalloa, futsalia ja pingistä. Lisäksi sali sopii monipuoliseen ryhmäliikuntaan. Vapaa-aikakeskukselta saa salivuokran hinnalla käyttöön pingispöydän ja pingisvälineet, salibandymaalit ja -laidat, futsalmaalit, erilaisia voimistelu- ja jumppamattoja, sulkapallo- ja lentopalloverkot tolppineen sekä kiinteät/ liikuteltavat koripallotelineet. Futsalia ja pingistä voi pelata vain yksi varaaja kerrallaan.

Kaikki vuorot tiloissa ovat täysin omatoimisia. Varaaja itse siirtää tarvittavat välineet varastosta omalle vuorolleen ja takaisin omille paikoilleen vuoron päättyessä, kuin myös laskee ja nostaa väliverhot. Tutustu aina tilojen käyttösääntöihin, jotka saat varausvahvistuksen mukana.

Syntymäpäivien järjestäminen vapaa-aikakeskuksella

Liikuntasalien hinnat

Asiakaspalvelusta vuokrattavat välineet

Lainattavat liikuntavälineet

Tiedoksi kaikille vapaa-aikakeskuksen liikuntasalin käyttäjille

Vuorojen sujuvuuden, yleisen järjestyksen ja turvallisuuden vuoksi kaikkien vuorojen vastuuhenkilöiden vastuulla on huolehtia, että kaikki varastosta lainatut välineet palautetaan aina omille merkityille paikoilleen asianmukaisesti. Seinillä on kuvia osoittamassa mihin välineet kuuluvat. Tuolit ja pöydät säilytetään aina omissa kärryissään. Mitään välineitä ei saa viedä pois liikuntasalista erikseen sopimatta asiakaspalvelun kanssa. Takavarastossa olevaa poistumistietä ei saa koskaan missään tilanteessa tukkia välineillä edes väliaikaisesti.

Mikäli omalle vuorollenne tullessanne varasto on epäjärjestyksessä tai havaitsette välineissä puutteita/vikoja tai haluatte esittää kehitysehdotuksia varastoon liittyen pyydämme ilmoittamaan asiasta heti asiakaspalveluun/liikunnanohjaajille.

Pyydämme, että muistuttaisitte kaikkia vuorojenne käyttäjiä näistä käyttösäännöistä.

Monitoimisali

Monitoimisalin tiedot

Kuntosali

Lisätiedot vapaa-aikakeskuksen kuntosalista.

Ulkoliikuntatilat

Vapaa-aikakeskuksen läheisyydestä löytyy keskusurheilukentän lisäksi myös ulkokuntoilupiste ja vapaasti käytettävissä oleva ulkokenttä salibandyn pelaamiseen. Vastapäisellä piha-alueella lukion vieressä myös vapaasti käytettävä katukoriskenttä.

Tenniskentät

Vapaa-aikakeskuksen pihassa on kaksi maksullista tenniskenttää ja ne ovat auki säistä riippuen huhti-toukokuusta syyskuulle saakka.

Lisätiedot tilavarauksista