Kuntosali

Vapaa-aikakeskuksella sijaisevan kuntosalin kuntosalilaitteiden hankinnoissa on painotettu terveysliikunnan kannalta tärkeitä ominaisuuksia. Laitteet ovat helppokäyttöisiä ja monipuolisia. Kuntosalin asiakkailla on käytössä naisten- ja miesten pukuhuoneet sekä saunatilat. Vapaa-aikakeskuksen aulassa olevat arvotavaralokerot toimivat kahden euron pantilla.

Kuntosalin aukiolo ja käyttövuorot

Kuntosalin aukioloajat löytyvät sivun alareunasta. Kuntosalilla järjestetään lisäksi erikseen varattuja fysioterapia- /erityisryhmiä seuraavasti:

Ti klo 9–11 Terveyskeskuksen fysioterapiaryhmä (tauolla heinäkuussa)
To klo 10–11 Liikuntapalveluiden erityisryhmä (tauolla kesällä)

Edulliset aamupäivävuorot ma-pe klo 14 saakka

Pirkkalalaiset eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet ja työttömät työnhakijat voivat ostaa edullisen kuntosalikortin arkiaamupäiville. Vuorot ovat ma-pe klo 14 saakka lukuun ottamatta tiistain ja torstain suljettuja vuoroja. Kortit ovat henkilökohtaisia ja vuorolta on poistuttava klo 14 mennessä.
Vuorot ovat kaikille asiakkaille avoimia.

Aamupäiväkortin maksut

Kuntosalikurssit

Kuntosalin alkeiskurssilla opetellaan kuntosalilaitteiden turvallinen käyttö ja harjoitellaan liikunnanohjaajan opastuksella. Kurssilta saa henkilökohtaisen kuntosaliohjelman. Lisätietoja liikunnanohjaajilta.

Kuntosalikortit

Ensimmäistä kertaa kuntosalikorttia ostaessasi veloitamme 4€ kulkukortista, jolle kulkulupa ladataan. Korttia ostaessa tai ladatessa on aina todistettava oikeus alennuksiin. Sairaudesta tms. syystä myönnämme korteille lisäaikaa ainoastaan lääkärintodistuksella kortin voimassaoloaikana. Tutustu aina kuntosalikorttien käyttöehtoihin.

Kuntosalikorttien käyttöehdot

Maksut ja maksutavat

Kuntosalimaksut ja maksutavat löytyvät maksusivulta.

Ahola, Saija
Vastaava liikunnanohjaaja
Hyvinvointia edistävät palvelut, Liikuntapalvelut
050 540 2154
saija.ahola[at]pirkkala.fi