Kuntosali

Vapaa-aikakeskuksella sijaisevan kuntosalin kuntosalilaitteiden hankinnoissa on painotettu terveysliikunnan kannalta tärkeitä ominaisuuksia. Laitteet ovat helppokäyttöisiä ja monipuolisia. Kuntosalin asiakkailla on käytössä naisten- ja miesten pukuhuoneet sekä saunatilat. Vapaa-aikakeskuksen aulassa olevat arvotavaralokerot toimivat kahden euron pantilla.

Ostaessasi kulkuluvan kuntosalille sitoudut käyttöehtoihin

Kulkukorttien käyttöehdot 3.6.2019 alkaen

KUNTOSALIN KÄYTTÖAIKOJA PIDENNETTY - AKTIVOI KUNTOSALIKORTTISI ASIAKASPALVELUSSA

Olemme uudistaneet kuntosalipalveluitamme ja pidentäneet kuntosalin käyttöaikoja. Aktivoimalla kuntosalikortisi uuteen kulunvalvontajärjestelmäämme asiakaspalvelussa voit jatkossa käyttää kuntosalia omatoimisesti joka päivä aikavälillä 6–23 (pois lukien suljetut vuorot kuntosalilla). Kuntosalin omatoimisten käyttäjien on poistuttava rakennuksesta aina klo 23 mennessä. Aamupäiväkorttien käyttöaika pitenee myös: ma-pe klo 6–14 (pois lukien suljetut vuorot kuntosalilla)

Omatoimiset käyttöajat ovat vain kuntosalin käyttäjille eikä tiloissa voi muutoin viettää aikaa asiakaspalvelun palveluaikojen ulkopuolella. Kaikki kuntosalikortit ovat henkilökohtaisia eikä niillä voi kuitata toisen henkilön käyntejä. Uudet lataukset ovat voimassa kaksi vuotta ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen.

Kertamaksulla kuntosalia voi käyttää vain asiakaspalvelun palveluaikoina. Kertakortti on palautettava aina asiakaspalveluun asiakaspalvelun sulkeutumisaikaan mennessä.

Kulkukortit kuntosalille

Kuntosalin kulkuluvat ladataan kulkukorteille, jotka ovat aina henkilökohtaisia. Kulkukortista peritään maksu ensimmäisen oston yhteydessä (sarja- ja kausikortit). Korttia ostaessa tai ladatessa on aina todistettava oikeus mahdollisiin alennuksiin. Tutustu aina kuntosalikorttien käyttöehtoihin, joihin sitoudut oston yhteydessä.

Suljetut vuorot

Kuntosalilla järjestetään erikseen varattuja
fysioterapia- /erityisryhmiä seuraavasti:

Ti klo 9–11 Terveyskeskuksen fysioterapiaryhmä
To klo 10–11 Liikuntapalveluiden erityisryhmä
Kuntosalia ei voi käyttää näinä aikoina

Edulliset aamupäivävuorot ma-pe klo 14 saakka

Pirkkalassa asuvat eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet ja työttömät työnhakijat voivat ostaa edullisen kuntosalikortin arkiaamupäiville. Vuorot ovat ma-pe klo 14 saakka lukuun ottamatta tiistain ja torstain suljettuja vuoroja. Kortit ovat henkilökohtaisia ja vuorolta on poistuttava klo 14 mennessä. Vuorot ovat kaikille asiakkaille avoimia.

Muut kuntosaliryhmät

Keskiviikkoisin klo 13-14 kuntosalilla harjoittelee ryhmiä, jonka vuoksi salilla voi esiintyä ruuhkaa.

Kuntosalikurssit

Kuntosalin alkeiskurssilla opetellaan kuntosalilaitteiden turvallinen käyttö ja harjoitellaan liikunnanohjaajan opastuksella. Kurssilta saa henkilökohtaisen kuntosaliohjelman. Lisätietoja liikunnanohjaajilta.

Kaikkien tuotteiden hinnat ja maksutavat

Kuntosalimaksut ja maksutavat löytyvät maksusivulta.

Ahola, Saija
Liikuntakoordinaattori
Hyvinvointia edistävät palvelut, Liikuntapalvelut
050 540 2154
saija.ahola[at]pirkkala.fi