Kokoustila

VAPAA-AIKAKESKUKSEN KOKOUSTILA

Vapaa-aikakeskuksen kokoustila on kokonaan varattu vähintään kesäkauden loppuun asti.

Varaaminen

Pieni kokoustila sijaitsee pääsisäänkäynnin vieressä. Tila ei ole äänieristetty ja tästä syystä äänet tuulikaapista ja aulasta kuuluvat kokoustilaan, tämä kannattaa ottaa huomioon tilaa varattaessa. Soitathan tilassa musiikkia maltillisella äänenvoimakkuudella esimerkiksi syntymäpäivien aikana. Tilan ilmanvaihto on mitoitettu 6:lle henkilölle. Ilmanvaihtokapasiteetin nostaminen ei toteudu aikaisemmasta ilmoitetusta poiketen.

Varausten välissä on aina puolen tunnin tauko tarjoilujen esillepanoa ja siivousta varten sekä tilan kunnon tarkistuksia varten.

Kokoustilan maksut

Tilan varustelu

Tilassa on iso pöytä ja 12 tuolia, pieni kattauspöytä, minijääkaappi, mikro, 3kpl tussitauluja.

Esitystekniikka

Esityksiä, videoita ja musiikkia toistat suoraan omalta tietokoneeltasi tai puhelimestasi digitaalisen LED-näytön ja kaiuttimien kautta. Näytössä on HDMI-johto valmiina. Näyttö yhdistetään tietokoneeseen HDMI-johdolla tai asiakaspalvelusta lainattavilla adaptereilla.

Langattoman verkon tunnuksia saa asiakaspalvelusta.

Kokoustarjottavat

Vapaa-aikakeskuksen kokoustilaan tarjoilut tilataan vapaa-aikakeskuksen kahvilan valikoimista. Tarjottavat on hyvä tilata varauksen teon yhteydessä, mutta viimeistään viikkoa ennen kokousta. Kahvilan linjastosta ei varata tuotteita kokouksia varten. Valikoimaan voit tutustua Kahvila Pisteen sivuilta. 

Tilavaraukset

044 486 1168
tilavaraukset[at]pirkkala.fi

Pirkkalan kunnan vuokrattavien tilojen varauskyselyt

Lisätiedot tiloista: tilavaraukset.pirkkala.fi


Mankki, Reija
Asiakaspalvelukoordinaattori, Pirkkalan vapaa-aikakeskus
Hyvinvointia edistävät palvelut
040 133 5742
reija.mankki[at]pirkkala.fi