Kokoustila

VAPAA-AIKAKESKUKSEN KOKOUSTILAN KÄYTTÖKATKO

Vapaa-aikakeskuksen kokoustila on normaalisti käytössä 29.12.2019 asti. Tästä eteenpäin ei oteta uusia varauksia tilojen käytön uudelleen suunnittelun vuoksi. Lisätietoa kokoustilan käytöstä tulossa myöhemmin, kun suunnitelmat tarkentuvat. (Päivitetty 1.11.2019)

Pirkkalan vapaa-aikakeskuksen kokoustila

Tila soveltuu kaikenlaisiin kokouksiin, kokoontumisiin ja lasten syntymäpäiväkutsuihin. Kokoustilasta löytyy noin 30 tuolia, joista pöydän ympärille mahtuu noin 20 henkeä. Kokoustilasta löytyy myös minijääkaappi, mikro ja valkotaulu.

Esitystekniikka

Esityksiä, videoita ja musiikkia toistat suoraan omalta tietokoneeltasi tai puhelimestasi digitaalisen LED-näytön ja kaiuttimien kautta. Näyttö yhdistetään tietokoneeseen HDMI-johdolla tai asiakaspalvelusta lainattavilla adaptereilla.

Langattoman verkon tunnuksia saa asiakaspalvelusta.

Kokoustarjottavat

Vapaa-aikakeskuksen kokoustilaan tarjoilut tilataan vapaa-aikakeskuksen asiakaspalvelusta, lukuun ottamatta syntymäpäiväkutsuja. Tarjottavat on hyvä tilata varauksen teon yhteydessä, mutta viimeistään viikkoa ennen kokousta. Kahvilan linjastosta ei varata tuotteita kokouksia varten. Valikoimaan voit tutustua Kahvila Pisteen sivuilta. 

Varaaminen

Kokoustila sijaitsee liikuntasalin päädyssä ja tästä syystä liikuntasalin äänet voivat kuulua kokoustilaan, tämä kannattaa asiakkaiden ottaa huomioon. Soitathan tilassa musiikkia maltillisella äänenvoimakkuudella esimerkiksi syntymäpäivien aikana.

Varausten välissä on aina puolen tunnin tauko tarjoilujen esillepanoa ja siivousta varten sekä tilan kunnon tarkistuksia varten. Vapaita aikoja voi selata kalenterista: Vapaa-aikakeskuksen kokoustilan varauskalenteri

Kokoustilan maksut

Tilavaraukset

044 486 1168
tilavaraukset[at]pirkkala.fi

Pirkkalan kunnan vuokrattavien tilojen varauskyselyt

Lisätiedot tiloista: tilavaraukset.pirkkala.fi


Mankki, Reija
Asiakaspalveluvastaava, Pirkkalan vapaa-aikakeskus
Hyvinvointia edistävät palvelut
040 133 5742
reija.mankki[at]pirkkala.fi