Kutsujen järjestäminen

Syntymäpäiväkutsujen järjestäminen vapaa-aikakeskuksella

Vapaa-aikakeskuksella voi järjestää omatoimisia lasten juhlia. Juhlien järjestäjä tuo itse paikalle haluamansa tarjottavat ja astiat, sekä sellaiset pelailuvälineet, joita vapaa-aikakeskukselta ei ole saatavilla.

Kahvilasta tilatessa tarjottavia, kahviastiaston käyttö kuuluu hintaan. Kahvilasta tilattavissa olevat tuotteet löytyvät kahvila Pisteen sivulla. Täytekakkuja ei ole tilattavissa.

Syntymäpäiviä varten varattavissa olevat tilat:
Kokoustila tarjoiluja varten
Liikuntasali tai sen osa
Monitoimisali
Kesällä tenniskentät

Juhlien suunnittelu

Kokoustilaan pääsee varausajan alkaessa. Kokoustilassa on minijääkaappi, pieni tarjoilupöytä ja mikro. Suosittelemme kertakäyttöastioiden käyttämistä. Varaaja huolehtii tilan siivouksesta varausajan puitteissa. Varaaja itse pyyhkii pöydät, siivoaa roskat roskiin ja lakaisee muruset lattialta varausajan puitteissa. Siivousvälineistöä saa lainata kahvilasta. Kokoustilan varausten väliin jätetään aina puolen tunnin tauko. Kokoustilaan voi myös tilata kahvilasta tarjottavat, viimeistään viikkoa ennen varattua aikaa.

Liikuntasaliin ei saa mennä ulkokengillä. Lisätietoa liikuntasalista ja sen välineistöstä

Vapaita aikoja voi selata varauskalenterista. Tästä kalenterista näet yhtäaikaa liikuntasalin A-osan ja kokoustilan varaustilanteen.

Yksityishenkilöiden vuoroja voidaan tietyin ehdoin perua etukäteen, mikäli tiloille tulee muuta merkittävää käyttöä. Syntymäpäivävarauksissa kuitenkin pyritään ettei peruutuksia tehdä enää kahta viikkoa lähempänä syntymäpäivävarausta. Lisätietoja asiakaspalvelusta.

Tilavarausten hinnat

Puuhaboksi

Vuokrattava laatikko sisältää peli- ja leikkivälineitä kuten hularenkaita, hyppynaruja, huiveja, paljon erilaisia palloja, twister-pelin, napakymppisetti, ilmalla täytettävät jättikuutiot, leikkivarjon yms. Laatikkoa vuokrataan ainoastaan vapaa-aikakeskuksen salivarauksien käyttöön.

Puuhaboksin hinta

Kutsupohjat syntymäpäiville

Tästä voit tulostaa valmiita kutsupohjia syntymäpäiviä varten:
Kutsupohja: Jäätelö
Kutsupohja: Prinsessa
Kutsupohja: Prinssi
Kutsupohja: Lastenjuhlat

Ideoita juhlien tai kutsujen ohjelmaksi

- Salissa ja kokoustilassa saa kuunnella myös omaa musiikkia. Syntymäpäiväkutsuja varten suosittelemme tuomaan oman soittimen.

- Kesällä liikuntasalin sijaan voi asiakaspalvelusta vuokrata pihapelin ja viettää syntymäpäivien aktiivisen osan ulkona.

- Twister Resfresh -peli. Mukana kaksi uutta valintamahdollisuutta! Peli sisältyy vuokrattavaan puuhaboksiin.
Pelin idea: Pelaajat seisovat muovimatolla, jolla on ympyröitä neljässä eri värissä. Kierroksen alussa pyöräytetään osoitinta, joka kertoo pelaajille mille värille toinen käsi tai jalka pitää laittaa. Yhdellä ympyrällä voi olla vain yhden pelaajan ruumiinosa, ja tässä nopeus ratkaisee. Jos pelaajan kyynärpää tai polvi osuu lattiaan, hän putoaa pelistä. Peli jatkuu kunnes jäljellä on vain yksi pelaaja.

- Kaupunkisota on yksinkertainen ja hauska lapsille soveltuva peli!
Osallistuva ryhmä jaetaan kahteen joukkueeseen ja välinevaraston patjoista ja muista välineistä rakennetaan suojat omalle joukkueelle. Joukkueet voidaan merkitä joukkueliiveillä tai nauhoilla. Joukkueet sijoittavat omat aarteensa päätyihinsä. Pääpiirteittäin tarkoituksena on polttaa pehmopalloilla vastustaja joukkueen pelaajat pois kentältä ja saada ryöstettyä aarre vastustajan suojien takaa. Aina kun joukkueen jäseneen osuu pallo, jäsen "palaa" ja hän joutuu pois pelistä. Palaneiden joukkueenjäsenten tehtävä on tsempata oma joukkue voittoon. Pelin loputtua kaikki pääsevät taas kentälle ja laitetaan uusi peli käyntiin.

Vapaa-aikakeskuksen asiakaspalvelu ja Kahvila Piste

050 913 3139
vapaa-aikakeskus[at]pirkkala.fi

Aukioloajat 1.6.-9.8.2020
ma-pe 8–21
la-su 10–20

Poikkeukset aukioloajoissa:
To 18.6. 8–16
Pe-Su 19.-21.6. suljettu juhannuksena
La-Su 1.-2.8. 10–18

Hygieniaohjeituksia ja turvavälejä tulee noudattaa kaikissa tiloissa.


Urheilutie 10
33960 Pirkkala

Tarkista poikkeukselliset aukioloajat Ajankohtaista-sivulta