Asiakaspalvelu

Pirkkalan vapaa-aikakeskus sijaitsee Pirkkalan keskustassa Vähäjärven rannalla osoitteessa Urheilutie 10, 33960 Pirkkala.

MUUTTUNEET LIIKENNEJÄRJESTELYT VAPAA-AIKAKESKUKSELLA

Koulutien läpikulkuliikenne on suljettu. Moottoriajoneuvoliikenne alueelle tapahtuu Koulutien vastakkaisesta päästä Ollikantien/Urheilutien kautta. Navigaattorit ohjaavat alueelle osoitteella Urheilutie, 33960 Pirkkala. Tienvarsiopasteissa lukee Urheilutie.

Kohtaamispaikka

Vapaa-aikakeskus on kaikkien kuntalaisten yhteinen kohtaamispaikka. Vapaa-aikakeskuksen asiakaspalvelussa ollaan valmiita auttamaan monenlaisissa kysymyksissä aina vapaa-aikakeskuksen auki ollessa. Asiakaspalvelun yhteydessä on kahvila ja kokoustila. Kokoustilaan on mahdollista tilata kokoustarjoilut kahvilan omista valikoimista. Kahvilassa on tarjolla salaatteja ja terveellisiä välipaloja, sekä kahvia ja pikkuherkkuja niin arkisin kuin viikonloppuisinkin.

Liikuntatilat

Liikuntatiloja vapaa-aikakeskuksesta löytyy monenlaisia: iso liikuntasali voidaan jakaa kolmeen osaan ja jakamattomana soveltuu hyvin mm. pelien ja turnausten järjestämiseen. Valoisa ja moderni kuntosali on käytetävissä aina vapaa-aikakeskuksen auki ollessa. Liikuntamahdollisuudet ulkotiloissa ovat myös hyvät. Kesäisin pihassa on kaksi tenniskenttää aivan Vähäjärven rannassa. Lisäksi alueelta löytyy myös ulkokuntoilupiste.

Nuoret ja kulttuuri

Vapaa-aikakeskuksessa sijaitsevat myös Nuorisotila Nasta ja monitoimisali, joka toimii myös erilaisten kulttuuritapahtumien järjestämispaikkana. Rakennuksesta löytyy myös bänditila, jossa paikalliset bändit voivat harjoitella maksutta. Lisätietoa kaikista vapaa-aikakeskuksen mahdollisuuksista saa vapaa-aikakeskuksen Ajankohtaista -sivuilta, Pirkkalan kunnan Facebookista, sekä asiakaspalvelusta. Yhteystiedot löytyvät sivun alareunasta.

Vapaa-aikakeskuksen käytävällä on esillä kuukausittain vaihtuva taidenäyttely.

Langaton verkko

Vapaa-aikakeskuksessa toimii langaton verkko, johon saa salasanoja asiakaspalvelusta.

Lahjakortit

Asiakaspalvelusta voi ostaa lahjakortteja, joilla voi maksaa vapaa-aikakeskuksen kuntosalikortteja ja -käyntejä, kahvila Pisteen tuotteita, sekä  liikuntasalin, kokoustilan ja tenniskenttien maksuja. Lahjakortit ovat voimassa 6kk ostopäivästä.

Tapahtumien järjestäminen vapaa-aikakeskuksella

Vapaa-aikakeskuksella järjestetään mm. monenlaisia liikunta- ja kulttuuritapahtumia. Asiakaspalvelusta saa tietoa ja vinkkejä tapahtumiin liittyvistä järjestelyistä. Tapahtumien järjestäjä on vastuussa tilojen ohjeen mukaisesta käytöstä ja turvallisuudesta tapahtumien aikana.

Ensiapu

Asiakaspalvelupisteen viereiseltä seinältä löytyy kaikkien käytettävissä oleva defibrillattori.

Löytötavarat

Vapaa-aikakeskukselle sekä keskuskentän ulkopukuhuoneisiin jääneitä löytötavaroita voi kysyä asiakaspalvelusta. Hygieniasyistä tavaroita säilytetään korkeintaan kaksi viikkoa. Kunnan löytötavarat.

ASIAKASPALAUTTEET

Pirkkalan kunnalle voi jättää palautetta internetsivujen palautelomakkeen kautta

Oheisvarattavien hinnat

Tennismailat ja tennispallot
Sulkapallomailat ja sulat sisäkäyttöön
Syntymäpäivien puuhaboksi

Tilavaraukset

Pirkkalan kunnan tilojen varaaminen

Vapaa-aikakeskuksen asiakaspalvelu ja Kahvila Piste

050 913 3139
vapaa-aikakeskus[at]pirkkala.fi

Aukioloajat 1.6.-9.8.2020
ma-pe 8–21
la-su 10–20

Poikkeukset aukioloajoissa:
To 18.6. 8–16
Pe-Su 19.-21.6. suljettu juhannuksena
La-Su 1.-2.8. 10–18

Hygieniaohjeituksia ja turvavälejä tulee noudattaa kaikissa tiloissa.


Urheilutie 10
33960 Pirkkala

Tarkista poikkeukselliset aukioloajat Ajankohtaista-sivulta


Mankki, Reija
Asiakaspalvelukoordinaattori, Pirkkalan vapaa-aikakeskus
Hyvinvointia edistävät palvelut
040 133 5742
reija.mankki[at]pirkkala.fi