Maksuton liikunta

Kevätkausi 2019

Kaikki vuorot ovat maksuttomia, eikä niihin vaadita erillistä ilmoittautumista.

 

Keskiviikon Perheet Penkistä -vuorot 9.1. - 8.5. klo 17 -18

Perheliikuntavuoroilla 1-5–vuotiaat lapset ja heidän perheensä pääsevät liikkumaan yhdessä omatoimisesti, hyödyntäen tilaa, erilaisia liikuntavälineitä sekä ohjaajan tai aktiivivanhemman tarjoamia monipuolisia tehtäviä. Näillä liikuntavuoroilla omaan tahtiin tekeminen, ideat ja mielikuvitus ovat sallittuja. Ohjaaja tai aktiivivanhempi on paikalla valvomassa, antamassa vinkkejä ja kannustamassa.

Vuorot ovat avoinna koko kauden ajan.

(Vapaa-aikakeskuksen monitoimisali, Koulutie 9)

 

Perjantain perhepalloilut 3.5. - 24.5. klo 17.30 -19.00

Toukokuussa on mahdollisuus hypätä palloilun huumaan yhdessä perheen pienimpien kanssa. Vuorot ovat suunnattu alle kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen, myös isosisarukset ovat lämpimästi tervetulleita. Paikalla on aina ohjaaja, mutta toiminta on vapaamuotoista ja omatoimista. Perheet voivat leikkiä ja harjoitella pallojen maailmassa omaan tahtiin tai pistää yhdessä perhepelit pystyyn esimerkiksi sählyssä, futiksessa tai ilmapallosulkapallossa.

(Vapaa-aikakeskuksen iso sali, Koulutie 9)

 

Kesän perheliikuntakaravaanit päivittäin 17.–20.6. klo 10–13

Ohjelmassa on monipuolista ja hauskaa tekemistä alle kouluikäisille lapsille yhdessä perheen kanssa. Toiminta on maksutonta, eikä vaadi ilmoittautumista -riittää että tulet paikalle. Muistathan ottaa mukaan vesipullon ja pienet eväät.

Tehtävärasteja sekä temppuja leikkipuistossa ja lähimetsässä
17.–18.6.
Lepomoision lähiliikuntapaikka (Koivutie2)

Luontoliikuntaa ja hauskaa yhdessä tekemistä
19.–20.6. Toivion koulun kenttä (Korpitie13)

 

Tule mukaan aktiivivanhemmaksi

Lähtisitkö yhteisölliseen toimintaan, jolla tuetaan lapsiperheiden aktiivisuutta, hyvinvointia ja ehkäistään liikunnasta syrjäytymistä?

Etsimme vapaaehtoisia perheitä vuorovastaaviksi syyskaudelle 2019. Haemme perheitä ensisijaisesti keskiviikon klo 17.30 - 18.30 vuoroille Pirkkalan vapaa-aikakeskukselle.

Sama perhe on vastuussa 1-2 vuorosta kuukaudessa ja tehtävään sitoudutaan yhdeksi toimintakaudeksi kerrallaan. Tavoitteena on aloittaa toiminta myös torstaisin Nuolialan koulun uudessa salissa. Aktiivivanhempien tehtävänä on järjestää liikuntavälineet ja antaa vinkkejä. Toiminta on vapaamuotoista, eikä sisällä ryhmänohjausta.

Vuorot ovat suunnattu alle kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen.

Aktiivivanhemmat saavat käyttöönsä 10x kuntosalikortin vapaa-aikakeskukselle ja kauden päätteeksi Kylpylä Scandic Eden Nokian perhelipun. Alkusyksyllä ennen toiminnan aloittamista nähdään porukalla ja pidetään 2-3h koulutus.

Aktiivivanhempi -toimintaan ilmoittautumiset ja lisätiedot:

Emmiina Isotalo
Lasten ja nuorten liikunnanohjaaja
Perheliikuntahanke
044 486 1121
emmiina.isotalo(at)pirkkala.fi

 

 

Lainattavat liikuntavälineet

Perheliikuntahanke kannustaa perheitä omaehtoiseen aktiivisuuteen ja muistuttaa kurkkaamaan lainattavien liikuntavälineiden varastoon Pirkkalan vapaa-aikakeskuksella. Lainaus on maksutonta ja se tapahtuu vapaa-aikakeskuksen asiakaspalvelupisteen kautta. Välineitä voi halutessaan varata etukäteen sähköpostitse osoitteesta vapaa-aikakeskus(at)pirkkala.fi. Lainaajan tulee olla täyttänyt 18-vuotta. Tutustu liikuntavälinevalikoimaan.