Maksuton liikunta

Syksy 2019

Tule mukaan aktiivivanhemmaksi yksin tai yhdessä lastesi kanssa

Lähtisitkö yhteisölliseen toimintaan, jolla tuetaan lapsiperheiden aktiivisuutta, hyvinvointia ja ehkäistään liikunnasta syrjäytymistä?

Etsimme vapaaehtoisia perheitä vuorovastaaviksi syyskaudelle 2019. Haemme perheitä keskiviikon klo 17.30 - 18.30 vuoroille Pirkkalan vapaa-aikakeskukselle ja torstain klo 17 - 18 vuoroille Nuolialan koululle.

Sama perhe on vastuussa 1-2 vuorosta kuukaudessa ja tehtävään sitoudutaan yhdeksi toimintakaudeksi (syksy tai kevät) kerrallaan. Aktiivivanhempien tehtävänä on järjestää liikuntavälineet ja antaa vinkkejä. Toiminta on vapaamuotoista, eikä sisällä ryhmänohjausta.

Vuorot ovat suunnattu alle kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen.

Aktiivivanhemmat saavat käyttöönsä 10x kuntosalikortin vapaa-aikakeskukselle ja kauden päätteeksi Kylpylä Scandic Eden Nokian perhelipun. Alkusyksyllä ennen toiminnan aloittamista nähdään porukalla ja pidetään 2-3h koulutus.

Aktiivivanhempi -toimintaan ilmoittautumiset ja lisätiedot:

Emmiina Isotalo
Lasten ja nuorten liikunnanohjaaja
Perheliikuntahanke
044 486 1121
emmiina.isotalo(at)pirkkala.fi

Perheet Penkistä -vuorot syksyllä 2019

Perheliikuntavuoroilla 1-6–vuotiaat lapset ja heidän perheensä pääsevät liikkumaan yhdessä omatoimisesti, hyödyntäen tilaa, erilaisia liikuntavälineitä sekä ohjaajan tai aktiivivanhemman tarjoamia monipuolisia tehtäviä. Näillä liikuntavuoroilla omaan tahtiin tekeminen, ideat ja mielikuvitus ovat sallittuja. Ohjaaja tai aktiivivanhempi on paikalla valvomassa, antamassa vinkkejä ja kannustamassa.

Keskiviikon perheliikunta klo 17.30 - 18.30.
Vapaa-aikakeskus, Koulutie 9.

Syksyn liikuntavuoro alkaa 4.9.

Torstain perheliikunta klo 17.00 - 18.00.
Nuolialan koulun uusi sali, Jaakontie 5.

Syksyn liikuntavuoro alkaa 19.9.

Lainattavat liikuntavälineet

Perheliikuntahanke kannustaa perheitä omaehtoiseen aktiivisuuteen ja muistuttaa kurkkaamaan lainattavien liikuntavälineiden varastoon Pirkkalan vapaa-aikakeskuksella. Lainaus on maksutonta ja se tapahtuu vapaa-aikakeskuksen asiakaspalvelupisteen kautta. Välineitä voi halutessaan varata etukäteen sähköpostitse osoitteesta vapaa-aikakeskus(at)pirkkala.fi. Lainaajan tulee olla täyttänyt 18-vuotta. Tutustu liikuntavälinevalikoimaan.