Maksuton liikunta

Syksyn 2020 vuorot ja toiminta julkaistaan täällä kevään aikana.

Kevät 2020

Tule mukaan aktiivivanhemmaksi yksin tai yhdessä perheesi kanssa

Lähtisitkö yhteisölliseen toimintaan, jolla tuetaan lapsiperheiden aktiivisuutta, hyvinvointia ja ehkäistään liikunnasta syrjäytymistä?

Etsimme vapaaehtoisia perheitä vuorovastaaviksi keväälle 2020.
Haemme perheitä  torstain klo17 - 18 vuoroille Nuolialan koululle. Kevätkaudelle keskiviikon klo17.30 –18.30 vuoroille Pirkkalan vapaa-aikakeskukselle meillä on jo aktiiviperheiden joukko valmiina.

Sama perhe on vastuussa 1-2 vuorosta kuukaudessa ja tehtävään sitoudutaan yhdeksi toimintakaudeksi (syksy tai kevät) kerrallaan. Vastuuvuoron saa ottaa halutessaan yhdessä toisen perheen kanssa. Aktiivivanhempien tehtävänä on järjestää liikuntavälineet ja antaa vinkkejä. Toiminta on vapaamuotoista, eikä sisällä ryhmänohjausta.

Vuorot ovat suunnattu alle kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen.

Aktiivivanhemmat saavat valintansa mukaan 10x kuntosalikortin vapaa-aikakeskukselle tai lahjakortin tunnin tilavaraukseen. Kauden päätteeksi perheet saavat Kylpylä Scandic Eden Nokian perhelipun. Ennen toimintakauden aloittamista nähdään porukalla ja pidetään noin 2h koulutus.

Aktiivivanhempi -toimintaan ilmoittautumiset ja lisätiedot:

Nieminen, Pasi
Lasten ja nuorten liikunnanohjaaja
Hyvinvointia edistävät palvelut, liikuntapalvelut
040 133 5780
pasi.nieminen[at]pirkkala.fi

Perheet Penkistä -vuorot keväällä 2020

Perheliikuntavuoroilla 1-6–vuotiaat lapset ja heidän perheensä pääsevät liikkumaan yhdessä omatoimisesti, hyödyntäen tilaa, erilaisia liikuntavälineitä sekä ohjaajan tai aktiivivanhemman tarjoamia monipuolisia tehtäviä. Näillä liikuntavuoroilla omaan tahtiin tekeminen, ideat ja mielikuvitus ovat sallittuja. Ohjaaja tai aktiivivanhempi on paikalla valvomassa, antamassa vinkkejä ja kannustamassa.

Keskiviikon perheliikunta klo 17.30-18.30.
Vapaa-aikakeskus, Urheilutie 10.

Kevään liikuntavuorot 15.1.-29.4.

Torstain perheliikunta klo 17.00-18.00.
Nuolialan koulun uusi sali, Kouluportinkuja 5.

Kevään liikuntavuorot 16.1.-30.4. (13.2. ja 27.2. ei vuoroja)

Lainattavat liikuntavälineet

Perheliikuntahanke kannustaa perheitä omaehtoiseen aktiivisuuteen ja muistuttaa kurkkaamaan lainattavien liikuntavälineiden varastoon Pirkkalan vapaa-aikakeskuksella. Lainaus on maksutonta ja se tapahtuu vapaa-aikakeskuksen asiakaspalvelupisteen kautta. Välineitä voi halutessaan varata etukäteen sähköpostitse osoitteesta vapaa-aikakeskus(at)pirkkala.fi. Lainaajan tulee olla täyttänyt 18-vuotta. Tutustu liikuntavälinevalikoimaan.