Ryhmiin ilmoittautuminen

Liikuntaryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu HelleWi -järjestelmän kautta.

Mikä HelleWi on?
Hellewi on internetissä oleva kurssi-ilmoittautumissivusto, jossa kuntalaiset voivat selata vapaa-aikapalveluissa tarjolla olevia liikuntaryhmiä tai nuorisopalveluiden retkiä ja leirejä, sekä tehdä kurssi-ilmoittautumisensa. Myös liikuntaryhmien, leirien ja retkien laskutus hoidetaan Hellewin kautta.

Missä HelleWi on?
Pääset Hellewiin tästä.

Mikä HelleWissä on hyvää?
Hellewi tarjoaa kuntalaisille mahdollisuuden selata tarjolla olevia kursseja ja liikuntaryhmiä internetissä. Myös ilmoittautumisen voi hoitaa sähköisesti. Niille, joilla ei ole tietokoneen käyttömahdollisuutta, järjestetään tilaisuus ilmoittautua haluamiinsa ryhmiin Pirkkalan vapaa-aikakeskuksella. Vapaa-aikakeskuksella on asiakaspäätteitä, jossa ilmoittautumisen voi tehdä halutessaan yhdessä liikunnanohjaajan kanssa. Erikseen ilmoitettavina ilmoittautumispäivinä vapaa-aikakeskuksella on tätä varten henkilö, joka voi ottaa ilmoittautumisia vastaan.

Mitä tietoja HelleWi kysyy?
Hellewiin täytetään samat perustiedot kuin aiemmin käytössä olleille paperisille lomakkeille. Näiden lisäksi Hellewiin syötetään oma sähköpostiosoite, jonne mahdolliset ryhmän toimintaa koskevat tiedotteet jatkossa lähetetään. Ilmoittautuessa Hellewin kautta pyydetään seuraavat perustiedot: Nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoiti, henkilötunnus (yksilöintiä ja laskuttamista varten)

HelleWin tietosuojaseloste.