Liikunnan aloittaminen Pirkkalassa

Pirkkalassa on helppo lähteä liikkumaan, sillä säännöllisen liikunnan aloittamiseen ja harrastamiseen on monia mahdollisuuksia. Omaehtoiselle liikunnalle mahdollisuudet tarjoavat lukuisat erilaiset liikuntapaikat, kuten hiihto- ja kuntoradat, urheilukentät, puistot, tenniskentät, uimarannat ja niin edelleen.

Pirkkalan alueen varattavat liikuntatilat ja ulkoliikuntapaikat

Lukuisat seurat, järjestöt ja yritykset järjestävät ohjattua liikuntaa sekä mahdollisuuksia liikunnan harrastamiseen ja aloittamiseen Pirkkalassa. Liikuntalajiluettelosta voit löytää itseäsi kiinnostavan liikuntamuodon ja sitä tarjoavan tahon Pirkkalan alueelta.

Monipuolista ohjattua terveysliikuntaa kaiken tasoisille liikkujille, aloittelijoista jo enemmän liikkuneisiin, tarjoavat Pirkkalan kunta, Pirkan opisto, Pirkkalan Liikunta ry sekä Pirkkalan viri. Terveysliikuntakalenterista löydät terveysliikuntatarjonnan ja ryhmien aikataulut.

Pirkkalan kunnan liikuntapalvelut
Järjestää mm. matalan kynnyksen jumppaa, kuntopiiriä, kuntosaliharjoittelua, vesijumppaa, ulkoiluryhmiä ja tuolijumppaa. Ulkoiluryhmät, tasapainoryhmä ja tuolijumpat ovat maksuttomia eikä niihin ole ilmoittautumisia. Muihin ryhmiin ennakkoilmoittautuminen HelleWi- järjestelmän kautta. Lisätietoja ilmoittautumiseen liittyen antaa Pirkkalan kunnan liikunnanohjaajat.

Pirkan opisto
Tarjoaa mm. jumppaa, palloilua, joogaa, venyttelyä, physiopilatesta, zumbaa, shindoa ja tanssia. Hinnat ja kurssien päivämäärät opiston esitteessä. Ilmoittautuminen ja kurssihaku nettisivuilla www.opistopalvelut.fi/pirkanopisto.Pirkkalan Viri
Tarjoaa jumppaa liikkuville aikuisille. http://pirkkalanviri.sporttisaitti.com/ ja www.pirvi.naisjaosto@gmail.com.