Ajankohtaista

Tervetuloa Vähäjärven penkkilenkille!

Penkkilenkki kiertää Vähäjärven ympäri ja on pituudeltaan 1,9 kilometriä. Reitillä on 16 penkkiä ja kartassa on merkattu niiden etäisyydet toisistaan.

Penkkilenkin tarkoitus on kannustaa kaiken ikäisiä kuntalaisia liikkumaan myös näissä poikkeusoloissa. Toivomme, että kartta motivoi sinuakin. Muistathan pitää turvallisen välimatkan kanssalenkkeilijöihin.

Kartan kääntöpuolelta löydät viisi lihaskuntoliikettä.

Tavoitteenasi on suorittaa kaikki viisi liikettä, jokainen niistä eri penkillä. Tee valitsemaasi liikettä 10 toistoa jokaisella penkillä. Näin kierroksen loputtua olet kävellyt lähes kaksi kilometriä ja tehnyt erilaisia lihaskuntoliikkeitä. Voit myös halutessasi keventää harjoitusta ja tehdä liikkeitä esimerkiksi joka toisella penkillä.

Mukavia treeni- ja ulkoiluhetkiä!

Tästä löydät kartan. 

Tästä löydät lihaskuntoliikkeet.

Karttoja saa hakea omakseen vapaa-aikakeskuksen katoksesta, tenniskenttien puolelta. 

Muistathan ulkoillessasi pitää riittävän etäisyyden muihin ihmisiin ja huolehtia omasta terveydestäsi. 

 

Kaikki liikuntapalveluiden ryhmät on toistaiseksi peruttu koronavirustartuntojen leviämisen hillitsemiseksi. Alta löydät kuitenkin linkkejä eri nettiharjoituksiin.

Nyt poikkeuksellisena aikana monet kuntosalit sekä liikuntaryhmät ovat tauolla, mutta jokaisen tulisi silti pitää huolta omasta fyysisestä hyvinvoinnistaan. Myös kotona voit tehdä erilaisia harjoituksia. Tässä muutama linkki liikunta-alan eri toimijoiden nettisivuille ja FB-sivuille, joista löydät mm. erilaisia kotijumppavideoita, kehonhuoltovideoita ja voimaharjoituksia. Osa jumpista on maksuttomia, osassa on vapaaehtoinen maksu.

Pirkkalan kunnan liikunnanohjaajat odottavat kovasti liikuntaryhmien jatkumista ja tsemppaavat kaikkia liikkumaan poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta.

https://www.fressi.fi/fressitv/…

https://www.elixia.fi/

https://www.facebook.com/gogoliikuntakeskus/

https://www.facebook.com/fiilisfitness/

Ilmoitamme erikseen ryhmien jatkumisesta. 

Terveysliikunta

Soveltava liikunta

Ryhmiin ilmoittautuminen Hellewi

Liikuntapalvelut esite kevät 2020

 

 

 


Tulevia tapahtumia

Liikunta

Lisää tapahtumia »