Pirkkalan vanhat talot

PIRKKALAN VANHAT TALOT JA PIHAT 

  

Pirkkalan alueella järjestettävä tapahtuma kokoaa yhteen vanhojen talojen ja rakennusten omistajia sekä talojen historiasta kiinnostuneet vierailijat. Vanhat talot tarjoaa mahdollisuuden talojen omistajille kertoa talon historiaa sekä kertoa nykyisestä toiminnasta. Tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden myös vanhojen pihojen ja piharakennusten esittelyyn ja niihin tutustumiseen. Tapahtuma on varsin mielenkiintoinen, sillä rakennuksilla on mitä erikoisempia taustoja ja historiaa. 

Tapahtumaa järjestetään kolmatta kertaa Pirkkalassa ja on aiempina vuosina kerännyt runsaasti kiinnostuneita kävijöitä. Avoimia kohteita on ollut mm. Anian vanha kyläkoulu, Allan Salon ateljee, Reipin museon alueen rakennukset, Sankilan kartano sekä muita yksityisessä omistuksessa olevia taloja ja rakennuksia. Kohteissa on järjestetty erilaisia toimintoja kuten kahviloita, ajan henkeen sopivia työnäytöksiä, valokuva näyttelyitä ja tarinan kerrontaa rakennuksen historiasta ja nykypäivän toiminnasta.

Asutko tai omistatko vanhan talon Pirkkalassa? Tiedätkö henkilöitä, jotka asuvat vanhassa talossa tai omistavat vanhan rakennuksen? Oletko halukas järjestämään pihaasi erilaista toimintaa vanhan ajan hengessä esimerkiksi kirpputorin, kahvilan tai esitellä rakennuksen historiaa ja nykypäivän toimintaa? Nyt siihen on mahdollisuus!

Mikäli olet kiinnostunut avaamaan kotisi tai omistamasi rakennuksen ovet kiinnostuneille vierailijoille tai haluat järjestää ajanhenkeen soveltuvaa muuta ohjelmaa esimerkiksi pihapiirissäsi, voit olla yhteydessä kulttuuripalveluihin.

Tapahtuman kohde- ja ohjelmahaku on avoinna 19.4. asti. Kohteesi voit ilmoittaa mukaan ottamalla yhteyttä kulttuuripalveluihin! 

     

Lisätiedot

Sini Kangasmaa                                                                 
kulttuuripalvelut, osa-aikainen, opiskelija
044 486 1501
sini.kangasmaa[at]pirkkala.fi
Tapahtumat

Tulevia tapahtumia

Kulttuuri

02.04.2020 Pirkkalan Kevätrieha on nyt Etärieha
06.04.2020 PERUTTU:Pirkan opiston musiikkiopiston matinea
06.04.2020 PERUTTU: Pirkan opiston musiikkiopiston matinea
07.04.2020 PERUTTU Kulttuuripalvelujen iltapäiväkahvit
16.04.2020 PERUTTU: Edunvalvonta- ja testamenttiluento
Lisää tapahtumia »