Toivion kirjasto

Tervetuloa Toivion kirjastoon!

Aineistoa voit selata PIKI-verkkokirjaston kautta. Jos haluamaasi aineistoa ei löydy, voit tehdä siitä hankintaehdotuksen täyttämällä lomakkeen täällä tai varata sen piki-verkkokirjastosta valitsemalla noutopaikaksi Toivion kirjaston. Lisätietoa aineistosta löydät täältä.

Jos aukioloajat eivät näy selaimellasi, voit tarkistaa ne myös täältä.

Yhteystiedot:

Toivion koululla
Korpitie 13
33920 Pirkkala
toivio@pirkkala.fi
Video asioinnista.

Huom. Henkilökunta paikalla vastaamassa puhelimeen vain maanantaisin ja perjantaisin. Yhteydenotto sähköpostilla on suositeltavaa. Kesän aikana henkilökunta on paikalla vain maanantaisin klo 9-15.
Puh. 050 434 9683

Ajankohtaista Toivion kirjastossa:

Kaikki Pirkkalan kirjastot on suljettu valtioneuvoston linjauksen mukaisesti 13.5. asti. Sulku koskee myös Toivion ja pääkirjaston lehtilukusalin omatoimikirjastoja.

Kaikkien sulkuaikana erääntyvien lainojen eräpäivät siirretään automaattisesti.
Aikaisemmin erääntyneitä lainoja voi uusia piki-verkkokirjastossa, puhelimitse tai sähköpostitse.
Kirjastojen sulun aikana myös vip-aineistoja voi poikkeuksellisesti uusia viisi kertaa.  Lainoja, joista on varauksia tai jotka ovat laskutettavana, ei ole uusittu.

Varauksia ei voi noutaa sulkuaikana. Kaikkien varausten noutoaika siirtyy automaattisesti sulun jälkeiseen aikaan. Noutamattomien varausten maksu poistetaan toistaiseksi käytöstä.
Palautusluukut ovat suljettu 3.4. alkaen aluehallintoviraston ohjeen mukaisesti.

Kirjastojen sulkemisen tavoitteena on ehkäistä koronatartuntojen etenemistä. Aluehallintoviraston linjauksen mukaisesti Pirkkalan kirjasto ei järjestä varattujen kirjojen noutoa, kirjakassien jakelua tai vapaaehtoisten kirjalähettien palvelua sulkuaikana. Rajoituksilla suojellaan asiakkaiden ja henkilökunnan terveyttä.

puh. 050 435 0241 (pääkirjaston asiakaspalvelun puhelin) kello 10–15.
kirjasto@pirkkala.fi

Lisää tietoa kirjastojen sulkuajan käytännöistä myös piki-verkkokirjastosta osoitteessa
https://piki.verkkokirjasto.fi/web/arena/-/kiinniolevat-piki-kirjastot

Omatoimikirjastoa käyttääksesi tarvitset mukaasi kirjastokortin ja salasanan. Älä päästä sisään muita (poislukien oma perhe) vaan kirjaudu sisään aina omalla kortillasi.

Heiska, Merituuli
Kirjastovirkailija, Toivion kirjasto
Hyvinvointia edistävät palvelut, Kirjastopalvelut
040 1335 769
merituuli.heiska[at]pirkkala.fi