Pääkirjasto

Tervetuloa Pirkkalan pääkirjastoon!

Kirjastossa on maksuton langaton verkko asiakkaille, tunnukset tähän saa kysymällä henkilökunnalta. Aineistoa voit selata PIKI-verkkokirjaston kautta. Jos haluamaasi aineistoa ei löydy, voit tehdä siitä hankintaehdotuksen täyttämällä lomakkeen täällä tai varata sen piki-verkkokirjastosta valitsemalla noutopaikaksi Pirkkalan pääkirjaston. Lisätietoa aineistosta löydät täältä. Kirjaston ollessa suljettuna voit palauttaa aineistoa myös kirjaston takana sijaitsevaan palautusluukkuun. Huomaathan, että aineisto palautetaan vasta kirjaston ollessa avoinna seuraavan kerran. Näin esimerkiksi palautusluukkuun eräpäivänä palautettu aineisto palautuu vasta seuraavana aamuna, jolloin niistä seuraa myöhästymismaksu. Lehtilukusalin omatoimiaikaan aineistoa voi palauttaa myös lehtilukusalissa sijaitsevalla automaatilla.

Jos aukioloajat eivät näy selaimellasi, voit tarkistaa ne myös täältä.

Yhteystiedot:

Suupantori 2
33960 Pirkkala
050 435 02 41
kirjasto@pirkkala.fi

Ajankohtaista pääkirjastossa:

Lainauskiellon raja laskee kaikissa PIKI-alueen kirjastoissa 2.1.2019 alkaen

Lainauskiellon raja laskee 2.1.2019 alkaen kaikissa PIKI-kirjastoissa 20 eurosta 15 euroon.  Kun asiakkaan velkasaldo yltää 15 euroon, hän ei voi lainata kortillaan ennen maksujen maksamista.  Myös yksittäisen lainan myöhästymismaksun maksukertymän ylärajaa nostetaan. Myöhästymismaksun uusi yläraja on 9 € / laina 2.1.2019 alkaen. Aiemmin yläraja oli 5 €/laina.

Asiakkaat voivat maksaa maksujaan kaikissa PIKI-kirjastoissa riippumatta siitä, mihin kuntaan velka on. Lisäksi Tampereen, Ylöjärven, Vesilahden, Kangasalan, Pirkkalan, Pälkäneen, Nokian ja Valkeakosken maksuja voi maksaa verkkomaksuna kirjautumalla PIKI-verkkokirjastoon.  Maksun summa pitää kuntaa kohden olla vähintään yhden euron, jotta sen voi maksaa verkossa.

Lehtilukusali on nyt käytössä myös omatoimisesti! Kirjautumiseen tarvitset PIKI-kirjastokortin ja salasanan. Lehtilukusali on avoinna ma-pe klo 07-21 ja la-su klo 07-19.

Lisää tapahtumia ja päivämääriä voit nähdä täältä.

Portin, Tuula
Vs kirjastopalvelupäällikkö
Hyvinvointia edistävät palvelut, Kirjastopalvelut
+358 40 133 5782
tuula.portin[at]pirkkala.fi
Suupantori 2
33960 Pirkkala
Hellsten, Aleksi
Informaatikko
Hyvinvointia edistävät palvelut, Kirjastopalvelut
050 435 0262
aleksi.hellsten[at]pirkkala.fi