Pirkkalan kirjastot


Pirkkalan kirjaston toimipisteitä ovat pääkirjaston lisäksi Nuolialan, Toivion ja Kirkonkylän kirjastot. Pirkkalan kirjastot tarjoavat maksutta asiantuntevaa tietopalvelua, monipuolisen kokoelman ja erilaisia tapahtumia.

Kirjastoista voit lainata perinteisten kirjojen lisäksi myös elokuvia, pelejä, äänikirjoja, LP-levyjä, CD-levyjä, lehtiä ja vieraskielistä aineistoa.

Pääkirjastosta ja Nuolialan kirjastosta löytyy aineistoa monipuolisesti sekä aikuisille että lapsille ja nuorille. Toivion omatoimikirjasto keskittyy lasten- ja nuorten aineistoon, mutta kirjastosta löytyy myös pieni kokoelma aikuisille. Kirkonkylän lainausaseman kokoelma koostuu vain lasten ja nuorten aineistosta. Listauksen tilatuista lehdistä näet täältä.

Jos et löydä haluamaasi aineistoa, voit myös varata sen piki-verkkokirjastosta valitsemalla noutopaikaksi kyseisen kirjaston. Pirkkalan kirjaston omaan kokoelmaan (pääkirjasto, Nuoliala, Toivio ja Kirkonkylä) kohdistuvat varaukset ovat maksuttomia. Aineistoa, jota ei ole Pirkkalan kirjastossa, voi tilata seutulainaksi muista PIKI-kirjastoista tai kaukolainaksi muualta.

 

Ajakohtaista Pirkkalan kirjastoissa:

Nuolialan lähikirjasto on avattu uusissa tiloissa Nuoliala-keskuksessa osoitteessa Kouluportinkuja 5.

Kirjaston aukioloajat 8.8. alkaen:

maanantaista torstaihin klo 10.00 - 19.00
perjantaisin klo 10.00 - 17.00
 

Jokaisen kirjaston aukioloajat löydät niiden omilta sivuilta! Pääkirjasto, Nuoliala, Toivio ja Kirkonkylä.

Tapahtumat listattuna

Kirjastossa tapahtuu -sivulla listataan kaikki tulevat tapahtumat päivämäärineen. Listan pääsee tarkistamaan tästä.

From, Laura
Kirjastopalvelupäällikkö
Hyvinvointia edistävät palvelut, Kirjastopalvelut
0401335782
laura.from[at]pirkkala.fi