Perustietoa palveluista

Etusivu » Sivistys ja vapaa-aika » Kirjasto » Perustietoa palveluista

Lainaa

Kirjaston aukioloaikana sinulla on mahdollisuus mm. lainata ja varata aineistoa, lukea lehtiä, käyttää nettikoneita sekä saada palvelua tiedonhaussa. Kirjojen lisäksi voit lainata pääkirjastosta CD-levyjä, elokuvia, kielikursseja, äänikirjoja, konsolipelejä sekä CD-ROM-levyjä. Kirjastoon on hankittu myös elektronisia tietokantoja ja lehtiä asiakkaiden käyttöön. Kirkonkylän kirjastoissa on pelkästään lasten ja nuorten aineistoa ja Toivion omatoimikirjastosta löytyy lasten- ja nuorten aineiston lisäksi pieni kokoelma aikuisille. Muuta aineistoa saadaan näihinkin toimipisteisiin varaamalla aineistoa ja valitsemalla noutopaikaksi halutun yksikön. Piki-kirjastojen kokoelman lisäksi voit tilata myös kaukolainoja osoitteesta kaukolaina@pirkkala.fi tai käymällä kirjastossa.

Kirjastossa voit liittyä myös Celia-kirjaston asiakkaaksi!

Varaa työasema

Voit varata kirjaston tietokoneita internetin käyttöön, skype-puheluiden soittoon tai digitointiin varausjärjestelmän kautta osoitteessa http://www.eb2.dpg.fi/pirkkala/kirjaus.aspx.

 

Käytä verkkokirjastoa

Pirkkalan kirjasto on osa Pirkanmaan kirjastojen yhteistä Piki-yhteisjärjestelmää. Järjestelmään kuuluvilla kirjastoilla on yhteiset lainaaja- ja aineistorekisterit. Piki-kirjastoissa kirjastokorttina toimivat kaikki jäsenkirjastojen antamat kirjastokortit. Piki-kirjastojen yhteinen verkkopalvelu on nimeltään Piki-verkkokirjasto.

Syren, Vappu
Kirjastonhoitaja, Pirkkalan pääkirjasto
Hyvinvointia edistävät palvelut, Kirjastopalvelut
050 435 0243
vappu.syren[at]pirkkala.fi