Asiakaskoneet

Asiakaskoneen saa käyttöön kirjastokortilla ja tunnusluvulla. Tunnusluku on sama kuin lainausautomaateilla. Koneita voi varata joko paikan päällä tai kirjautumalla ebookingiin tästä.

Kirjastossa on useita asiakkaiden käyttöön tarkoitettuja tietokoneita, joiden käyttö on maksutonta. Lisäksi kirjastossa on mahdollisuus tulostamiseen, kopioimiseen ja skannaukseen. Näiden hinnat voit tarkistaa täältä. Helpoiten skannaaminen onnistuu jos tuot oman muistitikun mukana.

Kirjastossa on maksuton langaton verkko asiakkaille, tunnukset tähän saa kysymällä henkilökunnalta.

Huomaathan, että asiakas on aina itse vastuussa laitteiden ja palveluiden käytöstä. Henkilökunta ei ole vastuussa asiakkaille opastettujen asioiden käytöstä jälkeenpäin, eikä voi ottaa vastuuta yllättävistä vikatilanteista työasemien käytön aikana. Henkilökunta voi opastaa pankkiasioissa yksinkertaisia teknisiä toimenpiteitä (kuten tilitapahtumien tulostamista), mutta ei asioissa, joissa voi olla vaarana rahallinen tappio. Henkilökunta ei voi opastaa asioissa, joissa mahdollisesti rikotaan lakia. Yksityiskohtaisempaa opastusta tarjoaa Mukanetti, jonka ajankohdat voit tarkistaa täältä.