Palvelubussin tilaunumero 050 551 1544.


Pirkkalan kunnassa toimii joukkoliikenteen lisäksi kunnan järjestämä kuljetuspalvelu, joka on tarkoitettu ensisijaisesti ikäihmisille, huonosti liikkumaan pääseville ja liikuntaesteisille henkilöille. Palvelubussi tulee soitosta paikalle. Lisäksi tiistaisin ja perjantaisin ajetaan kiinteät reitit seuraavasti:

Tiistaisin
klo 9.30 Väinönkuja 2 (Suupan suuntaan)
klo 10.30 Suupantori, kirjaston edestä (Kyöstin suuntaan)

Perjantaisin
klo 9.30 Väinönkuja 2 (Suupan/Partolan suuntaan)
klo 12.00 Citymarketin pääovi, taksipysäkki, Palmrothintie 2 (Suupan/Kyöstin suuntaan)

Autoon nousemisessa ja poistumisessa autetaan, kauppakassit kannetaan ja apuvälineiden kanssa liikkuvia avustetaan. Tarvittaessa kuljetetaan kotiovelle asti.

Kyydin tilaaminen

Kyydin tilaus- ja ajoaika on arkisin klo 8–16.

Kyyti kannattaa tilata aina ennakkoon edeltävinä päivinä, mahdollisimman ajoissa, jotta paikka autossa varmistuu. Kyytiä tilattaessa ilmoitetaan nimi, lähtöpaikka (osoite), määränpään nimi (osoite) ja toivottu lähtöaika. Jos perillä pitää olla määrättyyn aikaan, ilmoitetaan myös se. Mukaan tulevat apuvälineet kannattaa mainita, esimerkiksi pyörätuoli tai rollaattori. Paluukyyti on suositeltavaa varata samalla soitolla.

Hinnat

Hinnat ovat samat kuin Tampereen seudun joukkoliikenteessä normaalistikin. Palvelubussin alue kuuluu kakkosvyöhykkeeseen. Matkan voi maksaa kuljettajalle käteisellä tai Tampereen seudun joukkoliikenteen matkakortilla, jolla hinta on edullisin.

Ajantasaiset hinnat näet Tampereen joukkoliikenteen sivulta.

Palvelubussin toiminta-aika ja palvelualue

Palvelubussi on käytettävissä arkisin klo 8–16 välisenä aikana rajatulla palvelualueella, joka kattaa käytännössä Pirkkalan taajama-alueet. Lisäksi palvelubussilla pääsee Pirkkalan vanhalle kirkolle.


Muut kuljetuspalvelut

Sosiaali- ja vammaispalvelulakien mukaiset kuljetuspalvelut