Hyppää sisältöön
Pirkkala logo

Pakohuonepeli Kadonnut risti

28.3.2022 klo 0.00–28.3.2022
Paikka: Pirkkalan kirkko
Kategoria: Nuoret

Pirkkalan kirkkoon avautuu pakohuonepeli Kadonnut risti. Kirkkosali toimii kokonaisuudessaan pelihuoneena, jossa osallistujien tiimityötaidot, päättelykyky ja yksityiskohtien huomaaminen laitetaan testiin.

”Tampereen hiippakunnan piispa on ollut hiljattain vierailemassa Pirkkalan kirkossa. Vierailun päätteeksi ainutlaatuinen koru, piispanristi on unohtunut sakastin pöydälle. Koru on laitettu varmaan talteen ja ainoastaan seurakunnan suntio tietää, missä koru sijaitsee. Suntioon ei nyt kuitenkaan saada yhteyttä ja piispan avustaja on jo matkalla noutamaan korua.” Näistä lähtökohdista pelaajat lähtevät ratkomaan kadonneen ristin mysteeriä.

Pakohuonepeli on mukaansa tempaiseva peli, joka on suunniteltu Pirkkalan kirkkoon. Peliporukka pääsee viettämään tunnin kirkossa, jota varmasti pelin jälkeen jokainen katsoo seuraavalla kerralla ihan uusin silmin. Pelissä tullaan huomaamaan lukuisia yksityiskohtia, jotka tavallisella kirkkovierailulla jäävät huomaamatta, kehuu Laura Furu.

Elämyksellinen peli on tarkoitettu pelattaviksi 2-6 henkilön ryhmässä ja se soveltuu niin kokeneille kuin vasta-alkajille pelaajille. Myös kouluikäiset lapset voivat osallistua peliin yhdessä aikuisten kanssa. Peliaikaa on käytettävissä tunti. Yhden pelin hinta on 50€/ryhmä ja pelin tuotto ohjataan Yhteisvastuukeräykselle.

Pelejä järjestetään kirkolla maanantai-iltaisin. Poikkeuksia ovat hiljaisen viikon maanantai 11.4. sekä 2. pääsiäispäivä 18.4., jolloin pelejä ei järjestetä. Näette peliajat tarkemmin ilmoittautumislomakkeelta.

Pääset varaamaan oman peliajan ryhmällesi alla olevasta ilmoittautumislinkistä.

Peliajan varauslinkki

Tervetuloa pelaamaan!