Ideapuu

Kiitos kaikille ajatuksensa ideapuuhun ripustaneille!

Ideapuu-projekti versoi satoja ajatuksia tulevaisuuden Pirkkalasta. Kaikki saatu palaute on arvokasta ja sitä hyödynnetään kevätkaudella jatkettavassa strategiatyöskentelyssä. Julkaisemme tarkemman ideapuukoosteen alkuvuodesta. 


Millainen Pirkkala on vuonna 2027?

Pirkkalan kunta on päivittämässä strategiaansa vuosille 2018–2022. Koska strategia kattaa kunnan tehtävien lisäksi alueen kehittämisen ja hyvinvoinnin edistämisen, halutaan yhteisen tulevaisuuden suunnitteluun mukaan koko kuntayhteisö. Suunnittelussa katsotaan kymmenen vuoden päähän, vaikka itse strategia laaditaankin seuraavaksi viideksi vuodeksi. Ajatuksia Pirkkalan kehittämiseksi kerätään marraskuussa eri puolille kuntaa sijoitettavien ideapuiden avulla.

Jaa ideasi tulevaisuuden Pirkkalasta

Millaisessa Pirkkalassa haluaisit asua? Mitä Pirkkalassa tulisi olla? Mihin Pirkkalan pitäisi panostaa? Kunta tuo eri puolille kuntaa viisi ideapuuta, joihin kuntalaiset voivat vapaasti ripustaa ideoitansa kunnan ja kuntayhteisön kehittämiseksi. Ideapuut ovat esillä 20.–26.11. ja sijoittuvat pääkirjastoon, terveyskeskukseen, asiointipisteeseen, vapaa-aikakeskukseen ja Veskan kauppakeskukseen Partolaan.

Ideointiin voi osallistua myös sähköisellä ideapuulla.

Ideapuut toimipisteissä

Pirkkalan pääkirjasto, os. Suupantori 2
Avoinna ma klo 10–20, ti–pe klo 10–19, la klo 10–15
Pirkkalan terveyskeskus, os. Lentoasemantie 60 Avoinna ma-pe klo 8–20,la klo 10–18,su klo 10–20
Pirkkalan kunnan asiointipiste, os. Koulutie 1.
Avoinna ma–pe klo 9–16
Pirkkalan vapaa-aikakeskus, os. Koulutie 9
Avoinna ma–pe klo 7–22, la klo 8–20, su klo 10–21
Veskan kauppakeskus, os. Saapastie 2
ma–pe  klo 9–21, la klo 9–18, su klo 12–18

Sähköinen ideapuu

Kunnan tulevaisuuden ideointiin voi osallistua myös sähköisesti interaktiivisen ideapuun välityksellä. Sähköisessä Ideapuussa voit jättää terveisesi ja ajatuksesi siitä, millaisessa Pirkkalassa haluaisit tulevaisuudessa asua. Voit kirjoittaa viestin, lähettää kuvan tai vaikkapa videon. Kaikki viestit ovat muiden käyttäjien nähtävissä ja kommentoivissa. Linkki on avoimena  20.–26.11.2017.

Lisätiedot

Joensuu, Jaakko
Kansliapäällikkö
Strategia ja kehittäminen
050 443 4468
jaakko.joensuu[at]pirkkala.fi