Asiakasfoorumit

Asiakasfoorumit ovat yhdysside ja vuorovaikutuskanava lautakunnan, palveluista vastaavien ammattilaisten ja kuntalaisten välillä.  Niiden kautta ja niissä toimimalla palvelujen käyttäjät/kuntalaiset saavat tietoa kunnan palvelujen tilasta ja voivat osallistua palveluiden ja toiminnan kehittämiseen. 

Foorumeissa käydään avointa keskustelua ajankohtaisista asioista, järjestetään kuntalaistapahtumia ja muita tilaisuuksia, edistetään kuntalaisten osallistumista ja omaehtoista toimintaa.

Perhefoorumi edustaa asiakasryhmiä, jotka käyttävät tai ovat kiinnostuneita kehittämään lapsille, nuorille ja perheille suunnattuja palveluita.

Työikäisten hyvinvointifoorumi edustaa asiakasryhmiä, jotka käyttävät tai ovat kiinnostuneita kehittämään aikuisväestölle suunnattuja palveluita.

Seniorifoorumi edustaa asiakasryhmiä, jotka käyttävät tai ovat kiinnostuneita kehittämään ikäihmisille suunnattuja palveluita.

Kussakin foorumissa toimii kahdeksan kuntalaisjäsentä, perusturvalautakunnan ja sivistyslautakunnan edustaja sekä tehtäväalueen palvelujohtaja. Kuntalaisjäsenet valitaan kahdeksi vuodeksi kerrallaan arpomalla ilmoittautuneiden joukosta. Puolet kuntalaisjäsenistä on vuosittain erovuorossa.  Asiakasfoorumien jäseninä on henkilöitä, jotka haluavat olla mukana edistämässä kuntalaisten hyvinvointia ja kehittämässä kunnan palveluita.  Perusturvalautakunta valitsi 16.12.2015 pidetyssä kokouksessa kuntalaisjäsenet 2016 alkavalle kaudelle. Seuraava jäsenhaku erovuoroisten tilalle on loppuvuodesta 2016, tästä tiedotetaan lähempänä ajankohtaa.

Tulevia tapahtumia

Liikunta

22.07.2020 Amazing race Pirkkala
13.08.2020 KirkkoHarrin kesäjumppa Haikan lavalla
Lisää tapahtumia »

Perhefoorumi

palvelujohtaja sosiaalityön johtaja Virpi Kokko 050 401 2030
perhefoorumi[at]pirkkala.fi, kirjaamo[at]pirkkala.fi
Lentoasemantie 60
33960 Pirkkala

Seniorifoorumi

palvelujohtaja vanhustyön johtaja Tuula Jutila 050 583 9025
seniorifoorumi[at]pirkkala.fi, kirjaamo[at]pirkkala.fi
Lentoasemantie 60
33960 Pirkkala

Työikäisten hyvinvointifoorumi

palvelujohtaja ylihoitaja Anne Kytölä 050 389 5293
tyoikaistenhyvinvointifoorumi[at]pirkkala.fi, kirjaamo[at]pirkkala.fi
Lentoasemantie 60
33960 Pirkkala