Koronavirustilanne


Pirkkalan kunta kokoaa tälle sivulle uutisia, ohjeita ja tiedotteita koronavirustilanteesta.

Koronakarttasovellus

THL:n karttasovelluksessa esitetään varmistetut tapaukset Suomessa. Tiedot ovat nyt saatavissa sairaanhoitopiirijaottelun lisäksi myös kunnittain. Lisäksi palvelusta löytyy tietoa tautitapauksista ikäryhmittäin, tapausten sukupuolijakauma sekä taulukkona tautitapaukset niissä kunnissa, joissa on todettu enemmän kuin neljä COVID-19-tapausta. Jos kunnassa on 0–4 tapausta, tautitapaustietoja ei henkilötietojen yksityisyyden turvaamiseksi ilmoiteta. Karttasovelluksen tiedot perustuvat tartuntatautirekisterin tietoihin. Näytteenottopäivästä kuluu noin 2–4 päivää ennen kuin näyte on analysoitu, kirjattu ja tieto on päivittynyt tartuntatautirekisteriin. Karttasovelluksen tiedot päivitetään joka aamu klo 9.30.

Sovellus löytyy osoitteesta thl.fi/koronakartta.
Siirry sovellukseen
 


 

Tärkeät numerot terveysasioissa

Jos epäilet saaneesi koronavirustartunnan, ota yhteyttä terveyskeskukseen puhelimitse ennen terveyskeskukseen ja päivystykseen menoa. Älä poistu kotoa mahdollisten tartuntojen välttämiseksi.


PIRKKALA

Koronavirus-neuvontapuhelin 050 3133 682
arkisin klo 8–20, viikonloppuisin klo 10–18

Pirkkalan terveyskeskuksen päivystys 03 565 25109
ma-pe klo 8–20 ja la-su klo 10–18

Muina aikoina Tays puhelinvaihde 03 311 611

Lapsipotilaiden hoito 03 311 63345
arkisin klo 14–07, viikonloppuisin ja arkipyhinä ympäri vuorokauden

Tays:n neuvontapuhelin 03 311 65333
koronavirustartuntaa epäileville, käytössä ympäri vuorokauden

Arvioi tartunnan todennäköisyys koronabotin avulla
Terveyskylän koronabotti auttaa arvioimaan tartunnan todennäköisyyttä, ja ohjaa sekä antaa neuvoa COVID-19 koronavirukseen liittyvissä kysymyksissä. Avaa koronabotti tästä.


VESILAHTI

Koronavirus-neuvontapuhelin 050 3133 682
arkisin klo 8–20, viikonloppuisin klo 10–18

Päivystys Vesilahden terveysasemalla 03 5652 7000
arkisin klo 8-15.30

Iltapäivystys Lempäälän terveyskeskuksessa 03 5655 2500
ma-pe klo 15.30–20 sekä viikonloppuisin ja arkipyhinä klo 12–20

Yöpäivystys Valkeakosken aluesairaalassa 03 311 67260
arkisin klo 20–8 sekä viikonloppuisin ja arkipyhinä klo 20–12

Arvioi tartunnan todennäköisyys koronabotin avulla
Terveyskylän koronabotti auttaa arvioimaan tartunnan todennäköisyyttä, ja ohjaa sekä antaa neuvoa COVID-19 koronavirukseen liittyvissä kysymyksissä. Avaa koronabotti tästä.
 

YMPÄRISTÖTERVEYS PIRTEVA

Elintarvikkeita koskevat kysymykset 050 345 7714 

Yleiset terveydensuojelua koskevat kysymykset 050 313 9162 
 


 

Lisätietoa Pirkkalan kunnan palveluista ja toiminnasta

Asiointipiste
03 565 24450
asiointipiste[at]pirkkala.fi
Palvelemme myös chatin välityksellä arkisin kello 9-16 osoitteessa pirkkala.fi. Chat-ikkuna avautuu internetsivujen oikeaan alareunaan.
 


 

Lisätietoa työsuhde- ja korvausasioissa

Ethän ruuhkauta terveyskeskuksen ja Taysin numeroita kysymällä esimerkiksi työsuhde- tai korvausasioista, jotka eivät kuulu terveydenhuollon piiriin. Lisätietoa näistä saat omalta työnantajaltasi tai esimerkiksi Kelasta. Seuraa ajankohtaisia tiedotteita myös THL:n sivuilta. THL julkaisee myös useimmin kysyttyjen kysymysten listaa, josta voit löytää vastauksia mieltä askarruttaviin koronakysymyksiin.
 


 

THL:n ohjeita yli 70-vuotiaille

THL on kesäkuussa päivittänyt ohjeita ikääntyneille. Avaa THL:n ohjeistukset tästä.


Miten poikkeusolot vaikuttavat Pirkkalan kunnan palveluihin?

 

TERVEYSPALVELUT

Katso kaikki terveyspalveluiden ajankohtaiset asiat ja muutokset palveluissa. Sivuille on koottu runsaasti ohjeita, tietoa ja vinkkejä.

 

IKÄÄNTYNEIDEN PALVELUT

Pirkkalan kunnan kirje yli 70-vuotiaille
Pirkkalan kunta on lähettänyt 24. huhtikuuta kaikille vuonna 1950 ja sitä aikaisemmin syntyneille kuntalaisille opasvihkosen, jossa on tärkeää tietoa ja ohjeistusta koronaviruksesta

Ruokailu terveyskeskuksessa, Pirkankoivussa ja Pihlajamäessä
Terveyskeskuksen, Pirkankoivun ja Pihlajamäen ruokalat on suljettu ulkopuolisilta asiakkailta 31. toukokuuta saakka. 
Korvaava palvelu: Näitä palveluita käyttäneiden asiakkaiden ruokailu on mahdollista järjestää myös ateriapalveluna kotiin kuljetettavina aterioina. Tästä palvelusta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen asiakasohjaaja@pirkkala.fi tai soittaa asiakasohjaajalle Pirkkala 050 374 5075, Vesilahti 050 389 5250 Katso Kotipalveluaterioiden ruokalista

Kauppapalvelu yli 70-vuotiaille kuntalaisille
Kauppapalvelu on tarkoitettu yli 70-vuotiaille Pirkkalan asukkaille. Palvelun käyttäjäksi toivotaan ilmoittauduttavan vain, mikäli kaupassakäynti ei muilla keinoin ja esimerkiksi oman lähipiirin avustamana onnistu. Kauppapalvelussa ei käytetä käteistä rahaa vaan valoitus tapahtuu jälkikäteen laskuttamalla. Kunta laskuttaa kuljetuksesta 10 euroa yhdeltä kerralta. Yhdellä laskulla voidaan veloittaa useampi kuljetus. Kauppias laskuttaa asiakasta ostoksista erikseen kerran kuussa. Kaupan laskuun lisätään käsittelykulu 3 euroa. Kauppapalvelusta voi tilata elintarvikkeita sekä tavanomaisia päivittäistarvikkeita eli esimerkiksi ruokaa, juomia, kodin papereita tai pesuaineita. Kunnan kauppapalvelu ei toimita alkoholia eikä jäätelöä. Kauppapalvelu pystyy toimittamaan kerrallaan kohtuullisen määrän ostoksia. Ostokset pakataan kaupan muovikasseihin.

Jos tarvitset kauppapalvelua, toimi näin

  1. Ota yhteyttä kunnan kauppapalveluun soittamalla numeroon p. 040 133 5626 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kauppapalvelu@pirkkala.fi. Kauppapalvelun käynnistämiseksi tarvitaan seuraavat asiakkaan yhteystiedot: asiakkaan eli maksajan nimi, henkilötunnus, kauppaostosten toimitusosoite sekä laskutusosoite, puhelinnumero, josta tavoittaa päivisin sekä sähköpostiosoite, mikäli sellainen on. Huomioi, että voit toimittaa ostoslistan kauppapalveluun vasta, kun asiakkuus on perustettu.
  2. Kauppapalvelusta ollaan sinuun yhteydessä ja sovitaan kauppaostosten toimitusaika. Kun toimitusaika on tiedossa, tee ostolista. Pystymme toimittamaan kerralla vain kohtuullisen määrän ruokaa, esimerkiksi 1–2 kassillista. Huomioithan tämän ostoslistaa laatiessasi. Ethän aseta myöskään kovin tarkkoja ehtoja esimerkiksi tuotteen merkille tai valmistajalle, jotta voimme korvata toivotut tuotteet vastaavilla.
  3. Toimita ostoslista kauppapalveluun viimeistään ruokatoimitusta edeltävänä arkipäivänä kello 8 mennessä.  Merkitse ostoslistaan nimesi ja yhteystietosi sekä mahdolliset allergiat ja ruoka-aineyliherkkyydet. Voit toimittaa ostoslistan sähköpostitse osoitteeseen kauppapalvelu@pirkkala.fi, puhelimitse numeroon 040 133 5626 tai 0505144669, tai voit tuoda sen  Asiointipisteen postilaatikkoon, osoitteeseen Koulutie 1, 33960 Pirkkala. Kauppapalvelun numero palvelee arkisin kello 8-16. Huomioithan, että puhelinliikenne voi ruuhkautua ainakin palvelun alkuvaiheessa.

Lue miten helatostai tuo muutoksia kauppapalvelun aikatauluihin.

Perutut ikääntyneiden palvelut
Ikääntyneiden päivätoimintaryhmät ja Lähitoritoiminta on keskeytetty toistaiseksi.

 

SOSIAALIPALVELUT

Lapsiperheiden palvelut, aikuissosiaalityö ja vammaispalvelut palvelevat asiakkaita siten, että kaikki kiireelliset ja välttämättömät palvelut turvataan. Puhelinajat toimivat normaalisti. Tarjoamme tukea ja neuvontaa ensisijaisesti puhelimitse sekä muilla etäyhteyksillä. Järjestämme tarvittaessa myös tapaamisia henkilökohtaisesti. Tällöin on tärkeää, että kukaan ei tule tapaamiseen sairaana, että kaikki huolehtivat hyvästä käsihygieniasta ja yskivät hihaan.

Lasten ja nuorten tukipalveluihin saat helposti yhteyden nettisivuilta Pyydä apua-napin kautta.
 

PERHENEUVOLA

Perheneuvola ja Nuorisopsykiatria pyrkivät turvaamaan palvelunsa asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Tukea ja neuvontaa tarjotaan ensisijaisesti puhelimitse.

Työntekijät tavoittaa virka-aikana klo 8–16 välillä. Mikäli puhelin on varattu, asiakas voi jättää vastaajaan yhteystietonsa ja soittopyynnön. Perheneuvola ja Nuorisopsykiatria järjestäv't tarvittaessa tapaamisia myös kasvokkain. Tällöin on tärkeää, että kukaan ei tule tapaamiseen sairaana, että kaikki huolehtivat hyvästä käsihygieniasta ja yskivät hihaan.

 

PUHETERAPIA

Kiireettömiä aiemmin sovittuja puheterapiakäyntejä Pirkkalan terveyskeskuksessa perutaan toistaiseksi pandemiatilanteen vuoksi. Sosiaali- ja terveysministeriön ohjeistuksen mukaisesti kasvokkain tapahtuvaa työskentelyä vältetään. Myöskään uusia kiireettömiä vastaanottoaikoja ei toistaiseksi anneta. Jonoon voi edelleen ilmoittautua puhelinaikana ja puhelimessa annetaan mahdollisuuksien mukaan ohjausta ja neuvontaa. Etävälitteisen puheterapian mahdollisuutta selvitetään. Asiakkaisiin, joilla on puheterapia käynnissä terveyskeskuksessa, ollaan erikseen yhteydessä jatkosuunnitelmasta.

 

KIRJASTOPALVELUT

Varauksia voi noutaa pääkirjastosta ma-pe klo 10–17 ja Nuolialan kirjastosta torstaisin klo 16–18. Hae varaus vasta sen jälkeen kun olet saanut noutoilmoituksen! Lisätietoja noutopalvelusta.

Kaikkien Pirkkalan kirjastojen palautusluukut on avattu 4.5. Palautuksilla ei kuitenkaan ole kiirettä, sillä kaikkien kirjastojen sulkuaikana erääntyvien lainojen eräpäivät on automaattisesti siirretty sulun jälkeiseen aikaan. Lainoista ei kerry myöhästymismaksuja.

Kirjaston muut palvelut eivät vielä ole avoinna. Kirjastot avataan 1. kesäkuuta. 

Lainat, joiden eräpäivät olivat 18.3.–13.4., on uusittu automaattisesti. Aikaisemmin erääntyneitä lainoja voi uusia piki-verkkokirjastossa, puhelimitse tai sähköpostitse. VIP-aineistoja voi poikkeuksellisesti uusia viisi kertaa.  Lainoja, joista on varauksia tai jotka ovat laskutettavana, ei ole uusittu. Noutamattomien varausten maksu poistetaan toistaiseksi käytöstä. Lisätiedot: 050 435 0241 / kirjasto@pirkkala.fi (arkisin kello 10–15)

Kaikki kirjaston tapahtumat, satutunnit ja ryhmät perutaan toistaiseksi. Perutut tapahtumat pyritään mahdollisuuksien mukaan järjestämään myöhemmin.

Korvaava palvelu: PIKI-kirjastojen e-kirjat, e-äänikirjat ja elokuvien suoratoistopalvelu ovat käytössä myös sulkuaikana. Palveluiden käyttöön tarvitset PIKI-kirjastokortin ja tunnusluvun. Lue asiasta lisää PIKI-verkkokirjaston sivuilta.

 

KULTTUURIPALVELUT JA VAPAA SIVISTYSTYÖ

Tapahtumat
Kaikki yleisötapahtumat on peruttu 31.5. asti. Kesä- ja heinäkuun tapahtumia on siirretty myöhempään ajankohtaan. Katso ajankohtaista tietoa tapahtumista.

Korvaavat kulttuuripalvelut: Kulttuuria voi harrastaa monipuolisesti myös etänä! Tutustu mahdollisuuksiin Kulttuuria etänä -sivuilla.

Galleria 2 ja Reipin museo
Pyrimme Galleria 2:n ja Reipin museon kesäkuussa. Tiedotamme aikataulusta tarkemmin myöhemmin. 

Kunnan taidenäyttelytila Galleria 2 on suljettu toistaikseksi. Galleria 2:n näyttelyiden avajaistilaisuudet perutaan, eli Pirkkalan Taideyhdistyksen näyttelyn avajaisia ei järjestetä 19.3. eikä Pirkan opiston taidekoulun näyttelynavajaisia pidetä 24.4.

Pirkan opisto
Osa Pirkan opiston kursseista ja opetuksesta jatkuu etäopetuksena kevätlukukauden ajan. Lähiopetusta ei järjestetä. Tapahtumat on peruttu toukokuun loppuun asti. Osa kursseista jatkuu etäopetuksena. Katso tarkemmat tiedot Pirkan opiston sivuilta.

 

NUORISOPALVELUT

Nuoliala-keskuksen nuorisotila aukeaa 1. kesäkuuta 
Kunta järjestää nuorille kesä-heinäkuussa paljon erilaista ohjattua toimintaa, josta löytyy tarkempaa tietoa nettisivuilta ja some-kanavista. Nuorisotila Nasta pysyy suljettuna. 

Korvaava palvelu: Nuoriso-ohjaajat ovat tavoitettavissa joka päivä nuorisopalveluiden chatissa: ma-to klo 17-19, pe-su klo 18-21. Liity chattiin ja luo oma tunnus Discordissa https://discord.gg/ynqampG. Tavoitat nuoriso-ohjaajat myös Instagramista: pirkkalan_nuorisopalvelut, Snapchatistä: nasta_pirkkala, erkkapirkkala tai konu_pirkkala, WhatsAppista: Tuomas Söyrinki, p. 050 301 6131, Sara Vuori, p. 050 400 8701, Elena Tokola, p. 050 351 6519, Janne Juola, p. 044 486 1520, Anni Riskala, p. 050 394 2422, Sanni Karjalainen, p. 044 486 1519.

Etsivän nuorisotyön ohjaajat tavoitat arkisin klo 9-15, puhelimitse ja  Whatsappilla: Suvi Björk, p.
050 310 6151, Heidi Marjomaa-Mikkola, p. 040 133 5710, kik messengerillä: EtsivatPirkkala, sähköpostilla (etunimi.sukunimi@pirkkala.fi), Instagramissa pirkkalanetsivat, Facebookissa: pirkkalanetsivat. Discordissa Pirkkalan Etsivät löytyvät ma-ti klo 12-16 ja pe klo 13-16 ja Jodelista joka keskiviikko klo 12-15, kanavalla Pirkkala.

 

LIIKUNTAPALVELUT

Urheilukentät ja tenniskentät avautuvat 14. toukokuuta
Urheiluseurojen tulee huomioida kenttävuoroillaan hallituksen ohjeistukset ja kokoontumisrajoitukset. Kaikkia ulkokenttiä voi varata kunnan nettisivuilla ja some-kanavissa ilmoitettavan aikataulun ja ohjeistuksen mukaan 14.5. alkaen.

Vapaa-aikakeskus aukeaa ja kesän salinvuorot alkavat 1. kesäkuuta 
Vapaa-aikakeskus on kesäkuussa auki ma-pe klo 8-21 ja la-su klo 10-20. Salivuoroilla tulee huomioida hallituksen ohjeistukset ja kokoontumisrajoitukset. Lisätiedot kaikista tiloista ja niiden varaamisesta tilavaraukset.pirkkala.fi.

Puistojumpat ja liikuntakaravaanit kesäkuussa, uimakoulut heinäkuussa 
Kunta järjestää kesäkuussa ohjattuja puistojumppia ja lasten liikuntakaravaaneja. Lasten rantauimakoulut alkavat heinäkuussa. Tarkemmat aikataulutiedot ja ilmoittautumisohjeet julkaistaan kunnan nettisivuilla. 

Liikuntaryhmät ja liikunnanohjaus
Liikuntaryhmät tällä sivulla mainittuja poikkeuksia lukuun ottamatta on toistaiseksi peruttu.

Korvaava palvelu:

Liikuntapalvelut tarjoaa liikuntavinkkejä sekä liikuntaneuvontaa puhelimitse tiistaisin ja torstaisin klo 13–15. Liikunnanohjaajat tavoitat numeroista 044 486 1509 ja 050 301 6130.
Katso Liikuntapalveluiden sivuilta vinkkejä kuntoiluun ja ulkoiluun poikkeusolojen aikana. Vähäjärven penkkilenkki (kartta ja ohje). Kurikan porrastreeni (video).

Pirkkalan jäähalli
Jäähalli on suljettu loppukauden ajaksi. Jäälle pääsee seuraavan kerran elokuussa.

 

VARHAISKASVATUS

Valtioneuvosto on päättänyt 29.4. purkaa suosituksen varhaiskasvatusikäisten lasten hoitamisesta poikkeusaikana kotona. Lapset voivat siis osallistua jälleen varhaiskasvatukseen 14. toukokuuta lähtien. Vanhempien tulee ilmoittaa varhaiskasvatustarpeensa tai poissaolonsa Päikky-järjestelmän kautta. Avoin varhaiskasvatus Wivintupa on suljettuna edelleen.
 

KOULUT

Pirkkalan esi- ja perusopetuksen koulut aukeavat 14. toukokuuta valtioneuvoston 29.4. tekemän päätöksen mukaisesti. Myös aamu- ja iltapäivätoiminta palautuu normaaliksi. Koulujen henkilökunta suunnittelee lähiopetuksen siten, että oppilaat ja henkilöstö voivat työskennellä turvallisesti. Opetustilat järjestetään niin, että oppilaita on samassa tilassa aiempaa vähemmän. Välitunnit ja kouluruokailu hoidetaan porrastetusti oman luokan tai ryhmän kanssa. Kunta kertoo perheille tarkemmin koulukohtaisista suunnitelmista Wilmassa viimeistään torstaina 7. toukokuuta.
 

YHTEISLUKIO

Suosituksen mukaisesti Pirkkalan yhteislukio ei palaa lähiopetukseen tänä keväänä. Etäopetusta jatketaan lukuvuoden loppuun eli 29. toukokuuta asti. Tänä keväänä lukiolla ei järjestetä ylioppilaiden lakkiaisjuhlaa, mutta lukion kotisivuilla julkaistaan lauantaina 30.5. klo 11 video, jolla lukion väki onnittelee uusia ylioppilaita. Varsinainen ylioppilaiden juhla siirtyy näillä näkymin elokuun viimeiselle lauantaille 29.8., mikäli epidemiatilanne sen järjestämisen sallii.
 

MUUT PALVELUT JA TILAT

Koulujen ylijäämäruoan jakelu
Kunnan ja seurakunnan yhdessä järjestämä ylijäämäruoan jakelu on keskeytetty.

Nuoliala-keskuksen Nepsy-piste
Korvaava palvelu: Nepsy-pisteen neuropsykologiset valmentajat Riitta Jyrinki ja Leeni Kyllöinen ovat tavoitettavissa puhelimitse myös sulkuaikana. Neuropsykologisilta valmentajilta saa neuvontaa ja ohjausta Nepsy-asioissa.  Riitta Jyrinki p. 040 806 2241, Leeni Kyllöinen p. 044 486 1142

Avoimen varhaiskasvatuksen kerhot
Perhetuvat ja kerhot on toistaiseksi suljettuina. Perhetuvan, Taaperotuvan, Vauvatuvan ja Lapsiparkin toiminta ja kerhotoiminta on keskeytetty.
Korvaava palvelu: Seuraa Wivin tuvan Instagramista vinkkejä ja puuhaa lapsiperheille (videot).

Vapaa-ajan tilat
Kaikki vapaa-ajan tilojen tilavaraukset ja vuorot on peruttu: päiväkotien ja koulujen liikuntasalit ja varattavat luokkatilat, urheilukentät, kunnan varattavat kokoustilat, Kyöstin kerhotalo, Pihlajamäki, Reipin sauna, Kranstolpan sauna, Akvaario. Poikkeuksena Rantaniityn juhlatalo, jota voi vuokrata alle 10 hengen tilaisuuksiin.

Kuntouttavan työtoiminnan palvelu ja Valmennuskeskus
Kuntouttava työtoiminta on keskeytetty. Kierrätysmyymälä Kieppi on suljettu 13.5. saakka.
Kierrätysmyymälä Kieppi avautuu 14.5.

YKSINYRITTÄJIEN KORONATUKI

Pirkanmaan yrittäjät, Tampereen kauppakamari, Pirkanmaan kunnat, Tampereen kaupunkiseudun yrityspalveluyhtiö Ensimetri ja Business Tampere ovat suunnitelleet yhdessä palvelukokonaisuuden COVID-19 epidemian aiheuttamaan yritysten neuvonnan tarpeeseen.

Neuvontapalvelunumero 03 56 56 5040 on avautunut 14.4.klo 9. Palvelu on avoinna arkipäivisin klo 9–17. Huhti-toukokuun aikana neuvontaa saa myös iltaisin tiistaisin ja torstaisin klo 9–19.

Tuen hakeminen avautuu viikolla 17 osoitteessa www.tukialusta.fi.

Pirkkalan kunnan yhdyshenkilönä toimii hanke- ja elinkeinojohtaja Ahti Laakso. 

Pirkanmaan tiedote Pirkanmaan kunnat valmistautuvat yksinyrittäjätuen jakamiseen
Valtioneuvoston asetus Valtioneuvoston asetus yksinyrittäjien tukemiseen tarkoitetuista valtionavustuksista kunnille
Kuntaliiton tiedote Yksinyrittäjien koronatuen valmistelu etenee: kunnille rahoitusta ja tarkemmat ohjeet haun järjestämisestä

 

KUNNAN TOIMIELINTEN KOKOUKSET

Pirkkalan kunnan toimielimet, kuten valtuusto, kunnanhallitus ja lautakunnat, kokoontuvat pääsääntöisesti sähköisillä kokoustavoilla.


 

Julkaistut uutiset

Kierrätysmyymälä Kieppi aukeaa 14. toukokuuta
Julkaistu 13.5.

Pirkkalan kunta aloittaa YT-neuvottelut koronavirustilanteen vuoksi
Julkaistu 30.3.

Pirkkalan kunta järjestää kauppapalvelua yli 70-vuotiaille kuntalaisille
Julkaistu 24.3.

Näin poikkeusolot vaikuttavat Pirkkalan kunnan toimintaan
Julkaistu 16.3.

Näin poikkeusolot vaikuttavat Pirkkalan kunnan terveyspalveluihin
Julkaistu 16.3.

Pirkkalan jäähalli suljetaan loppukaudeksi
Julkaistu 16.3.

Terveyskeskuksessa muutoksia sisäänkäynneissä
Julkaistu 15.3.

Pirkkalan kunta turvaa ylioppilaskirjoitukset tarjoamalla etäopetusta lukion 1. ja 2.vuosikurssin opiskelijoille
Julkaistu 15.3.

Pirkkalan kunta päätti linjauksista koronavirustartunnan leviämisen hallitsemiseksi
Julkaistu 13.3.

Jos epäile koronavirustartuntaa, soita terveyspalveluihin
Julkaistu 4.3.
 


 

Lisätiedot


Hallinto
Marko Jarva
pormestari
044 486 1111
marko.jarva[at]pirkkala.fi

Jaakko Joensuu
kansliapäällikkö
050 443 4468
jaakko.joensuu[at]pirkkala.fi
 

Sosiaali- ja terveyspalvelut
Paula Paavilainen
perusturvajohtaja
050 553 6051
paula.paavilainen[at]pirkkala.fi

Tuomas Jukkola
ylilääkäri
03 565 24000
tuomas.jukkola[at]pirkkala.fi
 

Varhaiskasvatus ja opetus
Mika Luukkanen
opetuspäällikkö
040 167 7902
mika.luukkanen[at]pirkkala.fi

Välilä, Sari
Varhaiskasvatuspäällikkö
Varhaiskasvatus
044 486 1116
sari.valila[at]pirkkala.fi

Vapaa-aika
Tero Saatsi
vapaa-aikapäällikkö
040 133 5629
tero.saatsi[at]pirkkala.fi