Hyppää sisältöön
Pirkkala logo

Ota käyttöön Haloo Pirkkala –sovellus

18.9.2020
Kategoria: Kunta ja hallinto
Haloo Pirkkalan tunnus, jossa punaisen Haloo-sanan o-kirjaimiin on tehty silmät. Haloo-sanan alla on Pirkkalan kunnan tunnus eli musta Pirkkala-teksti, jonka alla on punainen turkiskororeunatunnus.

Lataa mobiililaitteeseesi ilmainen Haloo Pirkkala –mobiilisovellus, joka avaa sinulle suoran linjan Pirkkalan kuntaan. Haloo Pirkkala korvaa aiemmin käytössä olleen Mun Pirkkala -sovelluksen.

Haloo Pirkkala -sovelluksen avulla Pirkkala kulkee mukanasi. Saat tietoosi kunnan tuoreimmat uutiset ja tapahtumat. Sovellus toimii myös osallistumiskanavana, jonka kautta voit ottaa kantaa ajankohtaisiin asioihin. Kortit-osiossa pääset vastaamaan erilaisiin kyselyihin ja kehittämään kunnan toimintaa. Kunta voi korttien avulla ilmoittaa esimerkiksi erilaisista häiriötilanteista kunnan alueella. Push-viestit ilmestyvät puhelimeesi reaaliaikaisesti.

Haloo Pirkkala –sovellus mahdollistaa myös palautteen antamisen kunnalle. Palautteeseen voi lisätä helposti valokuvia ja paikkatiedon. Saat vastauksen lähettämääsi palautteeseen, ja pääset myös näkemään ja kommentoimaan muiden lähettämiä palautteita.

Aiempi Pirkkalan kunnan käytössä ollut Mun Pirkkala -sovellus löytyi sovelluskaupoista Mun kunta -nimellä, mutta muutoksen myötä se ei enää toimi eikä ole saatavilla.

Osallistu Jopo-arvontaan!

Haloo Pirkkala –sovellus löytyy App Store ja Google Play –kaupoista, joista sen voi ladata puhelimeen.

Kaikki sovelluksen lokakuun loppuun mennessä käyttöönsä ladanneet voivat halutessaan osallistua Jopo-arvontaan. Avaa Kortit-osio ja jätä yhteystietosi korttiin Osallistu Jopo-arvontaan, niin olet mukana arpajaisissa!

Haloo Pirkkala löytyy pian myös uusilta verkkosivuiltamme. Selainversiosta löytyvät samat ominaisuudet kuin mobiiliversiostakin.