YOUTUBE-LÄHETYKSIÄ JOKA KUUKAUSI

Pirkkalan Nuorisopalvelut -nimisellä kanavalla julkaistaan muun muassa peliteemaisia videoita, Q&A-tyylisiä haastatteluita, erilaisia haasteita ja tapahtumia. Livelähetyksiä on joka kuukausi. Kanava kannattaa laittaa tilaukseen ja painaa ilmoituskello päälle, jolloin näkee milloin livelähetys alkaa tai milloin uusi video on julkaistu.

ROOLIT VAIHTOON! 100 minuuttia pormestarina ja nuoriso-ohjaajana

Pirkkala 100-juhlavuoden kunniaksi pormestari Marko Jarva ja nuoriso-ohjaaja Arttu Majaniemi vaihtoivat rooleja 100:ksi minuutiksi leikkimielisessä haasteessa. Katso videolta, miten onnistuu pormestarilta nuorisotilalle työskentely ja miten nuoriso-ohjaaja pärjää kunnan johdossa.


VIESTITTELE CHATISSÄ OHJAAJIEN KANSSA

Nuorisotila-chattiä pidämme auki erikseen ilmoitettuina ajankohtina esimerkiksi loma-aikoina. Tästä ilmoitamme nuorisopalveluiden some-kanavissa. Discordissa on mahdollisuus chättäillä "normaalin" viesittelyn lisäksi erillisellä puhe- sekä videokanavalla. Chatissa on aina vähintään kaksi nuoriso-ohjaajaa, joiden kanssa on mahdollista myös käydä kahdenkeskisiä keskusteluita tai vaikka sopia online-pelitapaaminen NHL- tai Fortnite-pelin ääressä.


SEPPO.IO -VIRTUAALIPIHAPELIT OMALLA ÄLYLAITTEELLA

Pelaamaan pystyt Pirkkalan alueella. Uusista pelikentistä ilmoitetaan nuorisopalveluiden somessa. Tutustu SEPPO. OI -virtuaalipelin ohjeisiin, niin pääset helposti pelaamaan.