YouTube-lähetyksiä joka kuukausi

Pirkkalan Nuorisopalvelut -nimisellä kanavalla julkaistaan muun muassa peliteemaisia videoita, Q&A-tyylisiä haastatteluita, erilaisia haasteita ja tapahtumia. Livelähetyksiä on joka kuukausi. Kanava kannattaa laittaa tilaukseen ja painaa ilmoituskello päälle, jolloin näkee milloin livelähetys alkaa tai milloin uusi video on julkaistu.

 

Peliposse

Peliposse tiistaisin klo 18-20 nuorisopalveluiden Discord palvelimella 18.1.2022 alkaen. Palvelimelle luodaan omat Peliposse ääni- ja tekstikanavat, jossa nuoret voivat etsiä peliseuraa toisistaan. Paikalla on nuoriso-ohjaaja, joka mahdollisuuksien mukaan voi osallistua peleihin. Peliposse-kanavalle voi tulla pikaisesti kertomaan kuulumisensa ja löytää uusia kavereita pelailun merkeissä. 


Chatissä pääset viestittelemään ohjaajien kanssa

Nuorisotila-chattiä pidämme auki erikseen ilmoitettuina ajankohtina esimerkiksi loma-aikoina. Tästä ilmoitamme nuorisopalveluiden some-kanavissa. Discordissa on mahdollisuus chättäillä "normaalin" viesittelyn lisäksi erillisellä puhe- sekä videokanavalla. Chatissa on aina vähintään kaksi nuoriso-ohjaajaa, joiden kanssa on mahdollista myös käydä kahdenkeskisiä keskusteluita tai vaikka sopia online-pelitapaaminen NHL- tai Fortnite-pelin ääressä.


Seppo.io -virtuaalipihapelejä voit pelata omalla älylaitteella

Pelaamaan pystyt Pirkkalan alueella. Uusista pelikentistä ilmoitetaan nuorisopalveluiden somessa. Tutustu SEPPO. OI -virtuaalipelin ohjeisiin, niin pääset helposti pelaamaan.