Löydät meidät Facebookista:

Vesilahden neuvola


Ajankohtaista neuvolan toiminnassa (2.9.2020)

Äitiys-, ehkäisy- ja perhesuunnitteluneuvolassa toiminta terveydenhoitajien vastaanotoilla jatkuu normaalisti. Aikojen varaus puhelimitse. Lääkärille aikoja on rajoitetusti. Raskauden seurantakäynneille voi odottavan mukana osallistua puoliso tai tukihenkilö.

Ensisynnyttäjille tarjolla verkkoperhevalmennus nettisivuillamme

Lastenneuvolassa toiminta terveydenhoitajien vastaanotoilla jatkuu normaalisti. 2-vuotiaille tarjotaan lyhyempi kasvun seuranta aika, kuitenkin perheen tuen tarve huomioiden. Aikoja voi varata sähköisesti tai puhelimitse. Lääkärille aikoja rajallisesti, leikki-ikäisten tarkastukset voivat toteutua viiveellä. Toivomme, että lapsi saapuu vain yhden huoltajan kanssa. Jos mahdollista suosittelemme jättämään sisarukset tai muut saattajat kotiin.

Nämä edellä mainitut neuvolakäynnit toteutetaan, ellei perheessä ole hengitystieinfektiota tai 2 viikon sisällä tapahtuneita ulkomaanmatkoja THL:n määrittämissä riskimaissa.

Mikäli sairastut ethän saavu vastaanotolle, vaan otat yhteyttä neuvolaan puhelimitse ajan siirtämiseksi/perumiseksi!

Neuvolakäynnillä voi myös ottaa läheiseen etäyhteyden puhelimitse tai videopuhelun kautta.

Neuvolan terveydenhoitajat tavoitat puhelimitse ma-pe klo 11-12!
Jenni Karppinen p. 040 133 5237
Eija Pajari p. 040 133 5228

Tiedotamme uusista muutoksista tarpeen mukaan!


Epidemiatilanteen vuoksi kaikki terveyspalvelujen järjestämät ryhmämuotoiset toiminnat perutaan toistaiseksi

Tämä tarkoittaa mm. perhevalmennusta, vahvuutta vanhemmuuteen -ryhmiä sekä ryhmäneuvoloita. Poikkeuksena synnytysvalmennus järjestetään paikan päällä. Seuraamme tilanteen kehittymistä ja tiedotamme jatkosta sen mukaan. Lisätietoa ja neuvontaa voit saada puhelimitse terveydenhoitajalta puhelinaikoina. Tavalliset yksilölliset vastaanottokäynnit toteutuvat suunnitellusti.