Ehkäisy-, perhesuunnittelu-, äitiys- ja lastenneuvolan chat  

Chat on sivun oikeassa alareunassa esiintyvä vihreä laatikko. Saat yhteyden neuvolan terveydenhoitajaan chatin välityksellä.

Ehkäisy-, perhesuunnittelu-, ja äitiysneuvolan chat on auki arkisin klo 10-12. Maanantaista 17.10. alkaen palveluaika klo 11-12.
Lastenneuvolan chat on auki arkisin klo 11-12.

Voit osallistua chat –palveluun sekä anonyymisti että omalla nimelläsi. Tietoturva syistä ethän kirjoita chattiin henkilötunnusta tai luottamuksellisia tietoja. Ammattilaisemme ohjaavat sinut tarvittaessa vahvaan tunnistautumiseen. Tunnistautumisen avulla voimme neuvoa sinua henkilökohtaisemmin. Chatin kautta ammattilaisemme pystyvät avaamaan tarvittaessa myös videoyhteyden, tähän ammattilaisemme pyytävät aina lupaa erikseen. Chatin kautta saat ohjausta ja neuvontaa ehkäisyyn, perhesuunnitteluun, raskauteen ja raskauden suunnitteluun liittyvissä asioissa.

Mikäli olet liittyneenä chat-keskusteluun kännykälläsi ja ammattilaisemme avaa videoyhteyden, lataa VideoVisit Live Meet-sovellus tätä varten. Palaa chattiin ladattuasi sovellus ja paina ”vastaa” ja kuvayhteys aukeaa

(kuva suurenee klikkaamalla)

INFLUENSSAROKOTUKSET

Neuvolassa influenssarokotteen saa halutessaan neuvolakäynnin yhteydessä. Lapsiperheille tarkoitetut influenssarokotuspäivät toteutuvat ajanvarauksella Pirkkalan terveyskeskuksessa:

su 6.11 klo 9-17
su 11.12 klo 9-17

Ajan voit varata verkkoajanvarauksen kautta


Löydät meidät Facebookista:

Pirkkalan neuvolat