Hyppää sisältöön
Pirkkala logo

Luento: Jalkojen terveys ja hyvinvointi - lymfaterapiasta apua moneen vaivaan

3.11.2020 klo 18.00–klo 20.00
Paikka: Pirkkalan yhteislukio Silmu
Kategoria: Pirkan opisto

Tule oppimaan ja keskustelemaan jalkojen terveydestä ja hyvinvoinnista! Luennolla käymme läpi, mitä lymfaterapia on, ketkä voivat saada siitä apua ja millaisten vaivojen hoitamiseen se sopii. Perehdymme myös jalkojen nestekiertoon sekä lihasten toimintaan.

Luennolla pääset esittämään kysymyksiä ja keskustelemaan ammattilaisen kanssa tukisukista ja erilaisista kompressiotuotteista. Luennoitsijana toimii sairaanhoitaja ja lymfaterapeutti Anne Lehtonen. Annella on myös useamman vuoden opinnot ja käytännön työkokemusta kiinalaisen lääketieteen eri osa-alueilta.

Tietoa Pirkan opiston luentotilaisuuksista:

Yleisöluennot, seminaarit ja teemaillat ovat kaikille avoimia, maksuttomia yleisötilaisuuksia. Suosittelemme  ennakkoilmoittautumista, jolloin saat tiedon, mikäli sinua kiinnostavan tilaisuuden ohjelmaan tulee muutoksia.

Ilmoittautuminen ei maksa sinulle mitään, eikä sido sinua mihinkään (poikkeuksista tiedotettu erikseen). Ajankohtaiset tiedot ja mahdolliset muutokset voit tarkistaa osoitteesta https://www.pirkanopisto.fi/kansalaisopisto-opetus/luennot--verkkoluennot-ja-seminaarit/