Nuorten loma-aikoina järjestetään leirejä, retkiä, pajoja sekä muuta toimintaa. Kesällä järjestetään päivä- ja yönylileirejä 3.–6.-luokkalaisille. Yläkouluikäisten yönylileiri pidetään pääsääntöisesti taas syyslomalla. Vuoden aikana järjestetään myös retkiä omatoimisille nuorille. Retkikohteet vaihtelevat vuosittain nuorten kiinnostuksen kohteiden mukaan. Kaikissa nuorisopalveluiden toiminnoissa noudatetaan vallitsevia turvallisuusohjeistuksia ja -määräyksiä. Nuoriso-ohjaajat käyttävät maskeja ja suosittelemme kaikille yli 12-vuotiaille myös maskin käyttöä toiminnassamme.

SYYSLOMALLE TEKEMISTÄ


Syysloman toimintapajat 3.-6.lk

maanantaina 18.10. klo 10-15 rentoa liikkumista
tiistaina 19.10. klo 10-15 ilmaisua ja luovaa toimintaa

3.-6.luokkalaisille suunnatut teemapajat pitävät sisällään luovaa toimintaa ja liikettä. Toiminta on maksutonta. Molemmille päiville ilmoittaudutaan erikseen. Osallistua voi vain toiseen päivään tai molempiin. Mukaan mahtuu enintään 18 osallistujaa/päivä. Osallistujalle omat eväät mukaan, tilasta löytyy jääkaappi. 
Paikka: Nuorisotila Nastassa Urheilutie 10.
Ilmoittautuminen: varaaheti.fi-järjestelmän kautta. Molemmille päiville ilmoittaudutaan erikseen.
Lisätiedot: Arttu


Syyslomaleiri (7.lk - alle 18-vuotiaat)

Syyslomaleiri järjestetään Kivijärven leirikeskuksessa, Ylöjärvellä 7.-luokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille (alle 18.-v). Leirillä pääset nauttimaan syyslomasta upeassa ympäristössä! Ohjelmassa on mm. syömistä, archery tag- jousipyssy peli, vapaa-aikaa, syömistä, saunomista, lautapelejä, yhdessä oloa, syömistä... Myös toiveille on tilaa!
Ajankohta: ma-ke 18.-20.10.2021 (lähtö Vapaa-aikakeskukselta klo 9, minne paluu keskiviikkona n. klo 15)
Paikka: Kivijärven leirikeskuksessa, Ylöjärvi.
Hinta: 60 €/nuori ( sisältää matkat, majoituksen, vakuutuksen, ruokailut ja ohjelman)
Ilmoittautuminen: Hellewi (1.-29.9.2021)
Leirikirje lähetetään ilmoittautumisen jälkeen, jossa tarkemmat ohjeet leiristä ja sisällöstä.
Lisätiedot: Arttu