Ehkäisy-, perhesuunnittelu-, äitiys- ja lastenneuvolan chat  

Chat on sivun oikeassa alareunassa esiintyvä vihreä laatikko. Saat yhteyden ehkäisy-, perhesuunnittelu-, äitiys- ja lastenneuvolan terveydenhoitajaan chatin välityksellä.  Lastenneuvolan chat palvelee arkisin klo 11-12.

Voit osallistua chat –palveluun sekä anonyymisti että omalla nimelläsi. Tietoturvasyistä ethän kirjoita chattiin henkilötunnusta tai luottamuksellisia tietoja. Ammattilaisemme ohjaavat sinut tarvittaessa vahvaan tunnistautumiseen. Tunnistautumisen avulla voimme neuvoa sinua henkilökohtaisemmin. Chatin kautta ammattilaisemme pystyvät avaamaan tarvittaessa myös videoyhteyden, tähän ammattilaisemme pyytävät aina lupaa erikseen. Chatin kautta saat ohjausta ja neuvontaa ehkäisyyn, perhesuunnitteluun, raskauteen ja raskauden suunnitteluun liittyvissä asioissa.

Mikäli olet liittyneenä chat-keskusteluun kännykälläsi ja ammattilaisemme avaa videoyhteyden, lataa VideoVisit Live Meet-sovellus tätä varten. Palaa chattiin ladattuasi sovellus ja paina ”vastaa” ja kuvayhteys aukeaa

(kuva suurenee klikkaamalla)


Lastenneuvolan tarkoitus ja tavoitteet

Lastenneuvolassa seurataan lapsen kehitystä ja terveydentilaa vauvasta kouluikään sekä huolehditaan rokotusohjelman mukaisten rokotusten antamisesta.

Vanhempia tuetaan ja rohkaistaan kasvatusasioissa yksilöllisesti, perhetilanteet huomioiden. Lastenneuvolasta voidaan ohjata tarkempiin tutkimuksiin esim. psykologin, puheterapeutin tai fysioterapeutin vastaanotolle.

vauva neuvolassa äidin ja terveydenhoitajan kanssa