Vesilahden terveysaseman chat

Saat yhteyden Vesilahden terveysaseman sairaanhoitajaan chatin välityksellä.

Sairaanhoitajamme palvelee chatissa arkisin kello 9.30-11. Voit olla yhteydessä ammattilaisiimme kiireettömissä asioissa. Chatissa sairaanhoitaja arvioi hoidon tarpeesi, antaa sinulle hoito-ohjeita sekä muuta terveyteen ja hyvinvointiin liittyvää neuvontaa. Chatin välityksellä voit hoitaa joustavasti muun muassa reseptin uusimiset ja ajanvarauksen sairaanhoitajan tai lääkärin vastaanotolle.

Voit osallistua chat –palveluun Suomi.fi vahvan tunnistautumisen avulla (pankkitunnukset, mobiilivarmenne tai varmennekortti). Tunnistautumisen avulla voimme neuvoa sinua henkilökohtaisemmin. Chatin kautta ammattilaisemme pystyvät avaamaan tarvittaessa myös videoyhteyden, tähän ammattilaisemme pyytävät aina lupaa erikseen. Chatin löydät ylhäällä olevista kuvakkeista. 


Jos sinulla on välitöntä ensiapua tarvitseva vaiva (esim. rintakipu, hengenahdistus, vuotava haava) voit tulla vastaanotolle ilman ajanvarausta.


Ota yhteyttä terveyspalveluihin, jos tarvitset hoitoa tai ohjausta terveysasioissa

Hoidon toteuttamistapa arvioidaan aina tapauskohtaisesti. Kaikilta vastaanotto- ja päivystyspotilailta kysytään, onko heillä hengitystieoireita. Tämä ei vaikuta hoidon saamiseen, vaan auttaa ohjaamaan potilaan oikeaan paikkaan. Mikäli sairastut hengitystieinfektioon, ethän saavu terveysasemalle, vaan otat yhteyttä puhelimitse ajan uudelleen järjestelemiseksi! Toivomme, että käynneille saavutaan yksin tai vain yhden saattajan kanssa.

Tietoturvasyistä emme voi vastata sähköpostitse tulleisiin tiedusteluihin tutkimusvastauksista tai muistakaan potilasasioista.