Hyppää sisältöön
Pirkkala logo

Kuntosalin teematreenit, core training

19.12.2022 klo 16.15–19.12.2022 klo 17.00
Paikka: urheilutie 10
Kategoria: Liikunta ja urheilu Pirkkala 100

Pirkkalan kunnan liikuntapalvelut innostaa omatoimiseen ja monipuoliseen kuntosaliharjoitteluun järjestämällä erilaisia teematreenejä. Näillä tunneilla saat tehokkaan treenit mutta opit myös oikeita tekniikoita esim. levytanko- ja kahvakuulaharjoittelusta sekä keskivartaloharjoittelusta. Nämä tehokkaat tunnit sopivat vasta-alkajalle kuin kokeneemmallekkin kuntoilijalle.

*Järjestetään vapaa-aikakeskuksen monitoimisalissa, urheilutie 10.
*Oma jumppa-alusta, juomapullo ja sisäliikuntavarusteet mukaan.
*Sisäänpääsy kuntosalimaksun ja -määräkortin hinnalla.

Kahvakuula. Ma 12.12. klo 16.15-17.00
Kahvakuula tunnilla saat kokonaisvaltaisen lihaskuntotreenin kahvakuulaa tai käsipainoja käyttämällä. Tunnilla tutustutaan ja opetellaan vapailla painoilla harjoittelua. Treenillä kehitetään monipuolisesti eri fyysisiä omainaisuuksia kuten tasapainoa, kehonhallintaa, lihaskuntoa ja kestävyyttä. Tunti sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille.

Pumppi. To 15.12. klo 16.15-17.00
Tällä tunnilla opit levytanko tekniikoita. Pumppi on erityisesti lihaskestävyyttä kehittävä tunti, jossa käytetään apuna tankoa, levypainoja ja step-lautaa sekä joskus kahvakuulia. Tunti sisältää alkulämmittelyn yksinkertaisella step-askelluksella ja perustekniikkaharjoituksilla. Pumppi-ohjelma itsessään ei sisällä askelsarjoja ja sopii siten jokaiselle, myös miehille! Painot jokainen valitsee oman kuntotasonsa mukaan.

Core training. To 15.12. klo 16.15-17.00
Tehokas treeni vatsa-, selkä- ja pakaralihaksille. Tiukka 45 minuuttinen sisältää dynaamisia lihaskuntoliikkeitä ja hallittuja liikeratoja, millä edistät keskivartalon toiminnallista voimaa. Täällä opit varmasti uusia juttuja miten voit keskivartaloa vahvistaa.

Joulunajalle paljon myös maksuttomia jumppia

Liikunnanohjaajat ovat päättäneet palkita kiltit asiakkaat ja tarjoavat extra tunteja joulunajalle. Ryhmäliikuntatunteja löytyy laidasta laitaan, kaiken ikäisille ja kaiken kuntoisille liikkujille. Kaikki tunnit pidetään Pirkkalan vapaa-aikakeskuksen monitoimisalissa, Urheilutie 10.

Jumpille ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Tunneille tarvitset mukaan liikuntaan sopivat vaatteet ja kengät, oman juomapullon ja jumppa-alustan.

Lue tästä lisää muista joulunajan jumpista