Yhteisöpalvelut

Pirkkalan kunnan tuoreita tunnelmia, uutisia ja ajankohtaisia asioita voi seurata myös yhteisöpalveluissa. Tervetuloa keskustelemaan kanssamme sosiaalisessa mediassa!
 

Mun Pirkkala -sovellus

Mun Pirkkala -sovelluksen avulla saa helposti ja nopeasti tietoa kunnan asioista ja tapahtumista. Sovellus hyödyntää paikkatietoa, jonka avulla kunta voi lähettää sovelluksen käyttäjille herätteitä lähistöllä olevista kiinnostavista kohteista tai erilaisista vikatilanteista. Sovelluksen käyttäjä voi puolestaan lähettää näppärästi vikailmoituksia puhelimestaan paikkatietoa hyödyntäen. Ilmoittaja saa vastauksen suoraan omaan puhelimeensa. Sovelluksen voi ladata ilmaiseksi AppStoresta ja Google Play -kaupoista nimellä Mun kunta. Kunnaksi valitaan Pirkkala. Sovelluksen on kehittänyt ohjelmistoyritys Vincit Oy.

Huom! Sijaintitiedon voi merkitä karttaan myös jälkikäteen, jos viestin lähettäminen paikan päältä ei onnistu. Karttapohjaa liikuttamalla merkin saa siirrettyä haluamaansa paikkaan. Kuvan liittäminen mukaan on pakollista. Vikailmoitukseen ei tällä hetkellä valitettavasti voi liittää galleriasta valittua kuvaa. Kuvan voi ottaa myös jostain asiaan liittymättömästä, jotta vikailmoitusviestin saa lähetettyä. Vikailmoituksen lähettäminen edellyttää, että mobiililaitteessa paikkatiedon jakaminen on päällä.

Pirkkalan kunnan Facebook-sivut

Pirkkalan kunnan Facebook-sivuilta löytyy hyödyllistä, hauskaa ja kiinnostavaa sisältöä, joka täydentää kunnan muuta viestintää.

Pirkkalan kunta

Kestävä Pirkkala

Pirkkalan Muinaismarkkinat

Suomi 100 Pirkkala

Pirkkalan kirjasto

Galleria 2

Pirkkalan erityisnuorisotyö

Pirkkalan etsivä nuorisotyö

Pirkkalan ikääntyneiden palvelut

Pirkkalan kehitysvammapalvelut

Pirkkalan neuvolat

Pirkkalan Kieppi

Silmu – Pirkkalan yhteislukio

Suupanniityn koulu

Pirteva (Pirkkalan kunnan ympäristöterveydenhuollon valvontayksikkö)


Pirkkalan kunta Twitterissä

Twitter on yhteisö- ja mikroblogipalvelu, jonka käyttäjät pystyvät lähettämään ja lukemaan toistensa päivityksiä eli tviittejä internetissä. Käyttäjät voivat hakea tiettyyn aiheeseen liittyviä tviittejä ja osallistua keskusteluun. Palvelun käyttö internetissä on maksutonta.

Aihetunnisteella #Pirkkala löytyvät kaikki Pirkkalan kunnan tviitit ja myös muiden samaa aihetunnistetta käyttävien tviitit.

Valtuuston kokouksia voi seurata livenä aihetunnisteella #Plavaltuusto.

Pirkkalan kunta
@Pirkkalankunta
www.twitter.com/Pirkkalankunta

Pirkkalan kirjasto
@Pkirjasto
www.twitter.com/Pkirjasto

Etsivä nuorisotyö
@EtsivaPirkkala
www.twitter.com/EtsivaPirkkala

Pirteva
@Pirteva
www.twitter.com/pirteva

 

Pirkkalan kunnan YouTube-kanava

YouTube on Googlen omistama Internetissä toimiva videopalvelu. YouTuben kautta käyttäjä voi lisätä omia videoita tai katsoa sekä ladata muiden käyttäjien lisäämiä videoita.

Pirkkalan kunnan YouTube-kanava

 

Pirkkalan kunta Instagramissa

Instagram on ilmainen kuvien jakopalvelu ja sosiaalinen verkosto. Palvelun avulla käyttäjät voivat jakaa kuvia, kommentoida toisten käyttäjien kuvia ja tykätä niistä. Palveluun pystyy lisäämään myös lyhyen videon.


Pirkkalan kunta
pirkkalankunta

Pirkkalan nuorten neuvosto
pirkkalannune

Kurikankulman koulu
kurikankulmankoulu

Naistenmatkan koulu
naistenmatkankoulu

Nuolialan koulu
nuolialankoulu

Muksutupa, avoin varhaiskasvatus
muksutupa

Pirkkalan nuorisopalvelut
pirkkalan_nuorisopalvelut

Pirkkalan etsivä nuorisotyö
pirkkalanetsivat

Pirkkalan kirjasto
pirkkalankirjasto

Pirkkalan lukio
silmulukio

Pirkkalan perhepäivähoito
pirkkalanperhepaivahoito

Suupanniityn koulu
suupanniityn koulu 

Pirkkalan kunnan Snapchat-tilit

Snapchat on pikaviestipalvelu, jolla voi lähettää kuvia, videoita ja tekstiä muille. Kuvia ja videoita eli snäppejä (snap) voi muokata reaaliaikaisesti efekteillä ja filttereillä.

Pirkkalan nuorisopalvelut
nasta_pirkkala