Vänkäri-palvelu

Vänkäri-palvelulla kunnan työllisyyspalvelut haluaa saattaa yhteen työtä etsivän työn perään innokkaan kuntalaisen ja alueella toimivan uuden työntekijän palkkaamista nyt tai lähitulevaisuudessa pohtivan yrityksen.

Vänkäri-palvelu suunnitellaan aina yksilöllisesti yrityksen ja työttömän toiveet huomioiden. Palvelu on joustava ja riskitön sekä työtä etsivälle työttömälle että työvoimaa etsivälle yritykselle.

Tässä turvallisessa palvelumuotoilussa kunnan työntekijä vastaa pääosin kaikesta byrokratiasta, joten liikkeelle voidaan lähteä joustavasti osallistujien toiveiden mukaisesti.

Käyttäjien kokemukset Vänkäri-palvelusta ovat erinomaisia. Pirkkalassa ihmisille on löydetty työtä ja yrityksille työvoimaa.

Vänkäri-palvelu on maksuton sitä käyttävälle työttömälle ja yritykselle.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat kuulla palvelustamme tarkemmin!


Tredun yrityskoordinaattori-palvelu

Pirkkalan Tredun yrityskoordinaattori yhdistää Pirkkalan yritysten tarpeet kaikkiin Tampereen seudun ammatillisen opiston tarjolla oleviin palveluihin. Kyse voi olla esim. yrittäjän tai yrityksen henkilöstön ammatti-, esimies- tai liiketoimintaosaamisen kehittämisestä. Yrityksellä voi myös olla halu tarjota työssäoppimispaikka perustaidot omaavalle nuorelle tai työpaikka vastavalmistuneelle osaajalle. Yrityskoordinaattori auttaa kaikissa em. asioissa sekä varmistaa osaltaan osaavaan työvoiman saatavuutta yrityksissä.


Kesätyöseteli-palvelu

Kesätyöseteli on Pirkkalan kunnan maksama tuki Pirkkalassa toimivalle yritykselle tai yhdistykselle sen palkatessa kesätyöhön pirkkalalaisen nuoren. Pirkkalan kunta haluaa kesätyösetelin avulla auttaa paikallisia nuoria hankkimaan työkokemusta oikeissa töissä sekä kannustaa paikallisia yrittäjiä ja yhdistyksiä palkkaamaan nuoria kesätöihin.

Kesätyöseteli 2022

Kesätyöseteleiden hakuaika on 18.2.-30.9.2022

Lue kesätyösetelin myöntämisen ehdot tästä.