Ateriapalvelun asiakkaaksi pääsee

  • Asiakas, jolla on erityisruokavalio ja joka ei pysty itse valmistamaan erityisruokavalioaterioita,
  • Asiakas, joka ei pysty itse omatoimisesti liikkumaan kodin ulkopuolella ja tekemään ruokaostoksia ja/tai valmistamaan aterioitaan.
  • Asiakas, joka tarvitsee ohjausta ja valvontaa ruokailussa ja ravitsemustilan seurannassa.
  • Veteraaniasiakas, jonka toimintakyky on pysyvästi alentunut ja joka ei pysty itse omatoimisesti liikkumaan kodin ulkopuolella ja tekemään ruokaostoksia ja/tai valmistamaan aterioitaan.

Asiakkaaksi halutessasi ota yhteyttä Ikäneuvo -palvelupuhelimeen tai kotihoidon tukipalveluihin.

Ateriapalvelut

Ruokalistasuunnittelun perustana ovat suomalaiset ravitsemussuositukset. Ruoka-aineiksi valitaan monipuolisesti viljavalmisteita, kasviksia, marjoja, hedelmiä, perunaa, maitovalmisteita kalaa, liha- ja lihavalmisteita ja rasvaa niukasti. Ruokalajit ovat tavallisia, tuttuja ja maistuvia kotiruokia, jotka on valmistettu terveellisesti keittämällä, hauduttamalla ja uunissa kypsentämällä, ruskistamista ja käristämistä vältetään. Ruoka-aineiden hankinnassa ja käsittelyssä noudatetaan elintarvikelain säädöksiä.

Omavalvonta ruoan lämpötilan seurantaan on käytössä kaikissa ruoankuljetuksissa. Valvonnan tarkoituksena on taata ruoan säilyvyys ja hyvä laatu kaikissa olosuhteissa. Ruoka toimitetaan asiakkaiden koteihin kylmänä 2 krt/viikossa. Kaikissa annoksissa on mainittu ruoan nimi, tuoteseloste ja viimeinen käyttöpäivä.

Ateriapalvelun ateriat toimittaa Compass Group Finland Oy.

Ruoka-annos tarjottimella.