Tervetuloa ostoksille Puotiin!

Kiepin kierrätysmyymälä ja Kipinän myymälä, entinen työpajamyymälä, ovat yhdistyneet ja tunnetaan nyt nimellä Kierrätysmyymälä Puoti.

Puodista löydät Kiepin edulliset kierrätystuotteet sekä Kipinässä valmistetut laadukkaat käsityöt, käyttö- ja koriste-esineet.

Maksuvälineenä käy pankkikortti ja käteinen.

Huomioithan Puodissa asioidessasi koronaan liittyvät suositukset. Huolehdi turvaväleistä muihin henkilöihin, käytä myymälässä maskia tai visiiriä sekä hyödynnä tarjolla oleva mahdollisuus käsien desinfioimiseen. Myymälämme henkilökunta auttaa ja neuvoo kaikkia turvallisessa asioinnissa. 

Bussilla pääsee lähelle Puotia. 

Puodin edustalla on vain vähän pysäköintipaikkoja, joten paikalle kannattaa tulla bussilla. 9.8. alkaen Suupalta kulkee linja 12, joka pysähtyy pysäkillä Vaitti 7023. Linnakallion suunnalta Jasperintietä kulkee linja 34, jonka pysäkiltä Vesalantie 7064 on Puotiin kävelymatkaa 550 metriä.

Bussiaikataulut 9.8. alkaen. 


Puotiin voi tuoda käyttökelpoisia, ehjiä ja puhtaita kodin tavaroita ja tekstiilejä

Puotiin otetaan maksutta vastaan:

  • huonekaluja, ei kuitenkaan aikuisten sänkyjä ja patjoja
  • vaatteita ja asusteita
  • verhoja, pöytäliinoja ja liinavaatteita
  • kirjoja
  • astioita
  • muita esineitä, ei kuitenkaan sähkölaitteita

Lisäksi Valmennuskeskus Kiepin pihassa sijaitsee metalli- ja rautaromun vastaanottopiste.

Puotiin ei oteta vastaan:

  • jätettä
  • käyttökelvottomia kalusteita
  • sähkölaitteita niihin liittyvän mahdollisen paloturvallisuusriskin takia

Jätteille ja käyttökelvottomille kalusteille on järjestetty maksullinen ja sähkölaitteille maksuton vastaanotto Pirkanmaan Jätehuollon toimipisteissä.  

Pirkanmaan Jätehuolto.

Lisätietoa jätehuollosta löytyy Pirkkalan kunnan verkkosivulta Jätehuolto.

Tilaa kuljetus

Puotiin tuleville tai sieltä ostetuille tavaroille voi tarvittaessa tilata maksullisen kuljetuksen Valmennuskeskus Kipinästä.

Tilaa maksullinen kuljetus.

Tekstiilin kierrättäminen

Ehjät, kaappipuhtaat ja käyttökelpoiset vaatteet ja tekstiilit voi viedä kierrätyskeskuksiin, kirpputoreille ja UFF:n keräyslaatikoihin. Vaatejätteet (huonokuntoiset tekstiilit, verhot ja vuodevaatteet) ovat sekajätettä, jotka edelleen voi laittaa kotona sekajätteisiin. Sekajätteet ohjataan uuteen Tammervoiman hyötyvoimalaan. Isot erät keräykseen kelpaamattomia tekstiilejä kannattaa viedä jäteasemille tai jätteenkäsittelykeskuksiin.