Hyppää sisältöön
Pirkkala logo

Ilmoittaudu Meidän Pirkkala 2021 -tapahtumaan

1.7.2021
Kategoria: Kunta ja hallinto Koti ja ympäristö Terveys ja tuki Pirkkala Kasvatus ja opiskelu Työ ja yrittäjyys Harrastukset ja vapaa-aika Visit Pirkkala
Meidän Pirkkala järjestetään 19.8.2021 Suupantorilla

Tervetuloa tekemään yhdessä Meidän Pirkkala -tapahtumaa! 

Meidän Pirkkala järjestetään tänä vuonna tavanomaista pienimuotoisempana ulkotapahtumana Suupantorilla 19. elokuuta kello 17-20. 

Yhdistykset voivat varata ohjelmalavalta esittäytymisvuoron 

Vaikka tapahtuma järjestetäänkin tänä vuonna aiempaa pienimuotoisemmin, halutaan tapahtuman yhteen kokoava luonne säilyttää. Perinteisiä messupöytiä Meidän Pirkkalaan ei tänä vuonna pystytetä, mutta yhdistykset, yhteisöt ja urheiluseurat pääsevät esittäytymään Suupantorille pystytettävällä ohjelmalavalla. 

Varaa oma esittelyvuoro lavalle

Kukin yhdistys voi varata lavan käyttöönsä noin 5-10 minuutin esittelyä varten. Esittely voi olla puhemuotoista, toiminnallista tai vaikkapa musiikkia. Kerro vuoroa varatessasi millainen esittely yhdistykseltänne on tulossa. 

Oman vuoron voi varata sähköisen ilmoittautumislomakkeen kautta heinäkuun loppuun mennessä.

Esiintymisvuorot sijoittuvat ohjelmalavalle kello 17 ja 20 väliin. Esiintymisajasta voi esittää toiveen, mutta emme pysty välttämättä toteuttamaan kaikkia toiveita. Rajatun tapahtuma-ajan vuoksi esittelyvuoroja on tarjolla rajattu määrä ja vuorot jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lavalla on äänentoisto. 

Tapahtuma-alueelle ei voi tuoda omia esittelypöytiä eikä muuta kiinteää rekvisiittaa. Yhdistykset voivat jakaa omia esitteitään vapaamuotoisesti tapahtuma-alueella.  

Tapahtumajärjestäjä on yhteydessä ilmoittautuneisiin 6.8. mennessä.

Lisätiedot

Meidän Pirkkala 2021 kunnan tapahtumakalenterissa

Sähköinen ilmoittautumislomake

Lavaohjelma

Marika Eromäki
vs. kulttuurituottaja
040 133 5773
marika.eromaki@pirkkala.fi

Tapahtuma-alue ja alueohjelma

Karpiomaa Karoliina 
vs. kulttuurikoordinaattori 
040 133 5698 
karoliina.karpiomaa@pirkkala.fi