Huom! Hoitotarvikepalvelu on suljettu 19.9. saakka, lue koko tiedote ja sulkuajan yhteydenottokanavat tästä


Hoitotarvikkeet

Hoitotarvikkeiden jakaminen perustuu yksilölliseen tarpeeseen, jonka määrittelee hoitava lääkäri (joko terveyskeskuslääkäri tai PSHP:n lääkäri) tai diabeetikkojen kohdalla myös omahoitaja.

Palvelu aloitetaan, mikäli hoitotarvikkeiden ja -välineiden tarpeen arvioidaan olevan vähintään kolmen kuukauden mittainen. Tarvikkeita annetaan enintään kolmen kuukauden tarve kerrallaan. Tarvikkeet ja välineet luovutetaan maksutta ja ilman toimituskuluja. Hoitotarvikkeiden ja -välineiden valikoima määräytyy kunnan tekemien hankintasopimusten mukaan.

Hoitotarvikepalvelun kautta saatavia hoitotarvikkeita ovat mm. avannetarvikkeet, diabeetikon hoitotarvikkeet, haavanhoitotarvikkeet, vaipat, katetrit ja virtsankeräystarvikkeet sekä ravinto-, happi- ja dialyysihoitotarvikkeet.

Vaippojen jakelusta tehdään sopimus vaippatoimittajan kanssa. Vaipat toimitetaan suoraan asiakkaan kotiin. Vaippatoimittajan yhteystiedot näet tämän sivun yläreunan yhteystiedot-palkin alta.

Hoitotarvikkeiden toimitusajat

Hoitotarvikkeiden toimitusaika on 1-2 viikkoa.

Hoitotarvikepalvelun asiakkaan kannattaa pitää kotona aina n. 2-3 viikon varasto hoitotarvikkeita ja varmistaa hoitotarvikkeiden saatavuus ottamalla hyvissä ajoin yhteyttä hoitotarvikejakeluun.

 


Diabetesvälineet

Diabetesvälineiden jakelu on keskitetty omahoitajien/diabeteshoitajien vastaanotolle.