Avoimessa varhaiskasvatuksessa on perheille avointa tupatoimintaa, lapsiparkki ja lasten kerho. Toimintaan osallistuminen ei vaikuta kotihoidontukeen tai hoitopaikkatakuuseen.

Avointa varhaiskasvatusta järjestävät myös yksityiset toimijat kuten Pirkkalan seurakunta , Mannerheimin lastensuojeluliitto Pirkkalan yhdistys ja Pereenkulman perhekeskus(MLL) . Yhteisestä lukujärjestyksestä löytyy tiedot kaikesta toiminnasta.


Kerhotoiminta Wivintuvalla

Lastenkerho Tiitiäisissä (2-5-vuotiaat) on vielä tilaa. Tiitäiset kokoontuvat Wivintuvalla (Jaakontie 9) tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 8.30-11.30. Lisätietoja saat Wivintuvan numerosta 050 326 7544.

Kerholaisella tulisi olla terveelliset eväät esimerkiksi hedelmä, pieni voileipä ja juoma. Mukaan tulee pakata myös tossut ja vaihtovaatteet. Kerhoissa ulkoillaan päivittäin, joten mukana tulisi olla säänmukaiset varusteet.

Näin haet kerhopaikkaa

Täytä hakemus ja palauta se varhaiskasvatuksen palveluohjaukseen.

Kerhomaksut

  • 2 kertaa viikossa 30€ kuukaudessa

Lapsiparkki

Torstaisin klo 12.30-15.30 ja perjantaisin klo 8.30-11.30

Wivintuvalle on mahdollisuus tuoda yli 1-vuotias varhaiskasvatusikäinen lapsi hoitoon. Parkkitoiminta on maksutonta ja palvelua voi käyttää 2 kertaa kuukaudessa. Ennen parkkiin tuloa lapsen tulee käydä Wivintuvan muussa toiminnassa ainakin kerran. Aika parkkiin varataan puhelimitse soittamalla p. 050 326 7544 tai käymällä Wivintuvalla. Lapsiparkissa on lapsilla eväshetki, joten lapselle tulee varata omat eväät mukaan. Lapsiparkissa on myös ulkoilumahdollisuus. Lapsiparkki ei ole toiminnassa koulujen loma-aikana (syysloma, joululoma, talviloma, kesäloma). Parkkitoimintaa ei järjestetä päiväkodissa tai perhepäivähoidossa olevalle lapselle.


Tupatoiminta

Perhetupa on lapsiperheiden kohtaamispaikka, jonne voi tulla viettämään aikaa toisten perheiden kanssa. Päävastuu lapsesta on aina mukana olevalla aikuisella. Toiminnan aikana on mahdollista lämmittää ja syödä omia eväitä tai ostaa kahvia, teetä sekä pientä purtavaa.

Vauvatupa on tarkoitettu alle vuoden ikäisille lapsille huoltajineen. Vauvatupaan voi tulla joustavasti omien aikataulujen mukaan.

Taaperotupa on tarkoitettu 1-2-vuotiaille lapsille yhdessä huoltajien kanssa. 

Tupatoiminta on lapsille ja perheille maksutonta eikä siihen tarvitse erikseen ilmoittautua.


Wivintupa Instagramissa

 

@wivintupa