Täältä löydät Pirkkalassa järjestettävää perheliikuntaa sekä alle kouluikäisten liikuntaa Pirkkalalaisissa seuroissa. Sivuille kootaan eri toimijoiden liikuntaryhmiä sekä toimintoja. Kunnan liikuntatarjonta löytyy perheliikunnan sivuilta.

Akron taika

Perheakro

Akron Taika järjestää Taika Areenalla maanantaisin kello 18.30-19.15 ja keskiviikkoisin kello 18.45-19.30 perheakroa.

Perheakrossa 2-7-vuotias lapsi temppuilee yhdessä oman aikuisen kanssa. Tunnit vetää akrobatiavoimistelun ammattivalmentaja ja sisältöinä on pariakroa, temppuratoja ja leikkejä. Treenit ovat hauskoja ja kehittäviä - pääpaino on temppuilusta innostumisessa ja motoristen perustaitojen kehittämisessä. Taika Areena sijaitsee osoitteessa Jasperintie 301. Hyvin varustellussa akrobatiavoimistelun salissa pääsee myös hyppimään isolla trampoliinilla ja testaamaan volttimonttua.

Toiminta käynnistyy maaliskuussa 2022 ja ilmoittautuminen tulee tehdä nettisivujen kautta akrontaika.fi. Hinta on 46€/kk. Kevätkausi kestää kolme kuukautta, mutta mukaan voi tulla myös kesken kauden.


Pirkkalan pirkat


Perhesähly

Kauden 2021-2022 säbäkerhot ja perhesähly alkaa sunnuntaina 5.9.2021 Nuolialan koululla. Linkki perhesählyyn.

Perhesähly ja säbäkerhot kokoontuvat Nuolialan koululla, yhden kerran kesto on noin 45min.

Perhesähly on 2-4 vuotiaille lapsille suunnattu ryhmä, jossa liikutaan ja pelataan yhdessä oman vanhemman tai muun aikuisen kanssa.
Säbäkerhossa harjoitellaan salibandyn perustaitoja pelien ja leikkien kautta sekä tietysti pelataan ja pidetään hauskaa
Kerhojen hinta 145 € sisältäen syys- ja kevätkauden, vakuutuksen ja paidan sekä jäsenmaksun.

Perhelentis

Perhelentiksessä palloillaan ja temppuillaan koko perheen voimin taas syksystä alkaen. Ryhmä on suunniteltu alle kouluikäisille, mutta sinne ovat tervetulleita kaikki perheen jäsenet, myös isovanhemmat. Linkki perhelentikseen.

Perhelentis pitää sisällään leikkejä ja pelejä lämmittelynä, temppuradan rakentamista ja kiertämistä koko perheen voimin sekä loppuverryttelyt. Perhelentis on mainio tapa aloittaa perheen yhteinen harrastus, tutustua erilaisin pallopeleihn ja saada ohjausta lentopallon pelaamiseen. Osallistujat saavat toivoa sisältöjä omien mieltymysten mukaan.

Syksykauden hinta 50e/perhe.

Perhelentis kokoontuu sunnuntaisin, 22.8.2021 alkaen klo11-12 Soljan lastentalon salissa.

Lisätietoja: Tero Haapakoski 040 506 2820.


Perheliikuntaverkosto

Pirkkalassa toimii Perheliikuntaverkosto. Vuonna 2020 käynnistetty perheliikuntaverkosto kokoaa yhteen lasten ja nuoren liikunnan parissa toimivia tahoja. Kunnan toimijoiden lisäksi verkostossa on seurojen, järjestöjen, vanhempain yhdistysten sekä seurakunnan edustajia. Tavoitteena on tehdä aktiivista yhteistyötä ja välittää tietoa lasten, nuorten ja perheiden liikkumiseen liittyen.


Sporttikortti

Sporttikortti on toimintamalli, joka on auttanut pieniä lapsia löytämään itseä kiinnostavan lajin harrastus urheiluseurassa jo yli vuosikymmenen ajan. Syksyllä 2020 Sporttikortti päivittyi tarjoamaan näitä mahdollisuuksia sähköisessä ympäristössä mahdollisimman matalalla kynnyksellä.

Tutustu sporttikorttiin osoitteessa https://seurat.hlu.fi/sporttikortti/