Syyskausi 5.9.-9.12.2022

Viikolla 42 (syysloma) ja 6.12. (Itsenäisyyspäivä) ei vakituisia ohjausryhmiä.

Liikuntaa kaiken ikäisille kuntalaisille! Ohjatut liikuntaryhmät ovat matalan kynnyksen liikuntaa ja sopivat hyvin liikuntaa aloitteleville tai vähän liikkuville. 

Vapaa-aikakeskuksen monitoimisalissa kokoontuviin säännöllisiin liikuntaryhmiin ei tarvitse ilmoittautua. Vapaa-aikakeskuksen liikuntaryhmiin pääset kuntosalin määräkortilla (10 kertaa tai 30 kertaa) tai kertamaksulla. Kortin voi ostaa vapaa-aikakeskuksen asiakaspalvelusta. Sama kortti toimii myös kuntosalilla.


Huomioithan, että ryhmät ovat vapaa-ajan harrastustoimintaa ja toimit kaikissa tiloissa omalla vastuullasi.

Vesijumppiin, kurssimuotoiseen liikuntaan ja muualla kuin vapaa-aikakeskuksella kokoontuviin ryhmiin Ilmoittautumien tapahtuu Hellewi-järjestelmän kautta.

Voit ilmoittautua ainoastaan yhteen vesijumpparyhmään. Vesijumppaan pääsijät arvotaan ilmoittautuneista, mikäli ryhmä tulee täyteen. Vesijumpat on tarkoitettu pirkkalalaisille. Voit kysyä mahdollisia vapaita paikkoja liikunnanohjaajilta syyskauden alussa.

Huomioithan vesijumpissa, että toimintakykysi tulee olla sellainen, että pärjäät yleisissä tiloissa itsenäisesti. Mikäli haluat ottaa avustajan mukaan vesijumppaan, kysy asiasta lisää liikunnanohjaajilta.

Vesijumppaan haku 4.8.-24.8.2022 Hellewi-järjestelmän kautta.