Lähde yhteistyökumppaniksi Pirkkalan yhteislukion Innova-projektiin

4.5.2017

Pirkkalan yhteislukio toteuttaa syksyllä 2017 Innova-projektin, joka yhdistää lukion opiskelijat, globaalit keksinnöt ja ideoinnin. Projekti toteutetaan yhteistyössä kummiyritysten ja -yhteisöjen kanssa. Projektin tarkoituksena on tuoda yhteen yritysten ja yhteisöjen tarve löytää uusia raikkaita ideoita sekä lukio-opiskelijoiden halu päästä käyttämään kykyjään työelämän projekteissa.

Pirkkalan yhteislukio hakeekin nyt kummiyrityksiä ja -yhteisöjä mukaan tulevan syksyn Innova-projektiin. Kummiyritykseltä odotetaan konkreettisia projektitehtäviä, tukea lukiolaisen omaan ideointiin sekä ennakkoluulotonta ja rakentavaa yhteistyötä lukion kanssa. Projektiin osallistuvat äidinkielen, ruotsin ja reaaliaineiden opettajat. Opettajien ja oppiaineiden roolit täsmentyvät projektitehtävien myötä.

Yhteistyö toteutetaan abiturienttien tiimijaksolla 2.10.–28.11.2017. Jakson aikana opiskelijoilla on käytettävissä 3 kurssia Innova-projektiin (yksi kurssi sisältää 38 tuntia).

Syksyllä 2017 käyttöön otettava uusi lukiorakennus Silmu tarjoaa yhteistyöhön loistavat, modernit puitteet. Yrityksien toivotaan tarjoavan kummiopiskelijoilleen mahdollisuuden vierailla yrityksessä ja tutustua yrityksen toimintaan. 

Ilmoittautumisaikaa on 10.6.2017 saakka.

Lisätiedot ja kummiyritykseksi ilmoittautumiset

Marjukka Suihko
Pirkkalan yhteislukion rehtori
040 1335 779
marjukka.suihko[at]pirkkala.fi

« Takaisin